"A vasárnapi választást meg fogjuk nyerni, ugyanis az EP-választás európai küzdelem, nem hazai, és szerencsére Európa nyolcvan százaléka úgy gondolkodik, mint mi" – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke Európa, maradunk! című országjáró kampányának hétfői, dunaújvárosi állomásán.

Gyurcsány: Orbánék csak a mandátumok 20 százalékát szerzik meg
Fotó: Soós Lajos/MTI

Gyurcsány Ferenc a Munkásművelődési Központ udvarán megtartott fórumán azt mondta, hogy a Fidesz önmagához képest jól fog szerepelni vasárnap, de egész Európa a fontos, "ott a megszerzett mandátumuk, akármennyi is lesz, önmagában semmit sem fog érni". Kijelentette, hogy

Orbán Viktor "szélsőjobbos szövetségeseivel együtt" legjobb esetben húsz százalékát szerzi meg a mandátumoknak, a többi az "európai pártoké" lesz, mint amilyen a DK is.

Az ellenzéki politikus azt mondta: a DK eddigi legjobb választása elé néz, mert jelentősen nőtt a támogatottsága, ma már csak az a kérdés, sikerül-e az eddigi két képviselői helyhez még hozzátenni.

Gyurcsány Ferenc arról is beszélt, hogy a kampányban a "legvilágosabb álláspont" a Fideszé a nemzetek Európájával és a DK-é az Európai Egyesült Államokkal. Hozzátette:

európai ügyekben a Jobbiktól a Momentumig minden ellenzéki párt nagyjából ugyanazt képviseli, ők ezzel mondanak többet.

Jelezte, az Európai Egyesült Államok közös európai gázvásárlásról, egységes banki transzferdíjakról, családipótlék- és nyugdíjminimumról szól, nem többről. "Szó sincs a nemzeti szuverenitás elvesztéséről, a lobogónkat, a Himnuszunkat nem veszítjük el, és amitől magyarok vagyunk, az sem fog megváltozni az Európai Egyesült Államokkal" – fogalmazott. Hozzátette: Orbán Viktornak az a baja vele, hogy félti a birodalmát, hisz abban tőle független erő nincs, azon kívül viszont ott van az Európai Unió, amely egyetlen hatékony ellenszere a magyar kormányfő birodalomépítésének.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gyurcsánynak tökéletesen igaza van!!! A nemzeti nacionalisták a leg veszélyesebbek Európára!!! És orbán közéjük tartozik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hari
Akkor Gyurcsány meg mindig nem látja át mire képes a fidesz..
tothjani
Vagyis megint meglesz neki a 2/3-ad, a Jobbik is így indult tavaly, Fasiszta vezető pedig nem bukott még meg választáson. :(
F_Viktor
@Hari: @tothjani: Feri az EP-ről beszélt, nem a magyarországi eredményről!
"Orbán Viktor "szélsőjobbos szövetségeseivel együtt" legjobb esetben húsz százalékát szerzi meg a mandátumoknak, a többi az "európai pártoké" lesz, mint amilyen a DK is."
verőce21
Az MSZP-től lehet, hogy elnyernek 1-2 mandátumot...De Ferenc testvérnek mindig gyengéje volt a matematika...Csak a prímszámokban van otthon...
Jozefina
Gyurcsánynak tökéletesen igaza van!!! A nemzeti nacionalisták a leg veszélyesebbek Európára!!! És orbán közéjük tartozik!!!
bencemacska
@verőce21: El kellett volna olvasni a ncikket is nemcsak a címet, mert a cím félrevezető!!!
Hari
@F_Viktor: ők, ezt elnéztem, de a 20 százalék azért ebben a viszonylatban is kevés. Kicsit az éhes disznó szindrómára hamasz.
Macskaszem
@Hari: A szélsőjobb, ahova feltehetően orbán csatlakozni akar, jelenleg a 20%-tól is messze van az EP-ben, szinte jelentéktelen. Ott legfeljebb álmodhat a kétharmadról.
tulipan
@Pegero: Na igen! Persze, tudjuk nagyon jól, hogy a TI narancsos "NEMZETHY" oldalatok, nagyon is szeretné visszaállítani, a volt szucilista orosz fennhatóságot! nyugatifeny.hu/2019/03/18/amerikai-lap...
tulipan
@Hari: "A 20 százalék azért ebben a viszonylatban is kevés. Kicsit az éhes disznó szindrómára hamasz." Nem is baj csak mondja Gyucsi, lehetőleg sokszor és sok helyen! Miért csak a narancsosoknak lehet az elképzelhetetlen kétkarmadjukat üvöltözni???
csak úgy....
@Pegero: ugye te is szavazat számláló ? :) @durbincs: legalább erölködnétetek baxd+ ,hogy a rátok szavazó proli is értse ,hogy mit akartok mondani annak a gügye népnek! ha a számok úgy állnak,akkor lesz emelés ?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, közalkalmazott, narancsos SEGGNYALÓ Félfarok, ott abban a román Ploesti denevérszaros, ammónia-pisibűzös bányászkecódban?Te akkora 1 ökör vagy, hogy az EchoTv-dben ezt nézted, ugye?
Na meg ezt: index.hu/belfold/2019/05/22/kozel_meg...
hvg.hu/itthon/20190523_A_Guardian_elemzoje_Orban_reg_nem_volt_olyan_rossz_helyzetben_mint_most?s=hk ? ugye te is egy álszavazat számláló vagy ? Azér' olyan nagyon ne erőlködjél má - mert úgyis hiába ? a végén még beszarsz?
csak úgy....
@durbincs: én tisztelem az értékeidet és a lehetöségeidet,az agyi kapacitástól,mindenestü...,te csak erre vagy képes és még élvezed is a magad kis baromságait,a te dógod...,a kis muki is így emlékszik rád ...
tudode
Barba trükk az, hogy egy MAGÁNÁLLAM izécsKÁJÁT mindenütt jegyzik, játszhatja az eszét, és RÁZHATJA a rongyunkat!
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=5s
.
Ilyen "ÁLLAM" a világon nincs!
csak úgy....
@Pegero: faxa, jött a semmit mondó de kép küldö szolgálat...
ujzélandon vettem egy telket, arra az esetre ha az idióta európaiak már megint egymásnak esnek hazafiságból...
csak úgy....
@durbincs: alattam ott a tátott kopoltyúd,csöpp sem vész kárba ,ne rinyálj muki .célozni még tudok...
csak úgy....
@durbincs: ne mozog,nem vagyok mesterlövész,még a szmokingodra megy...
csak úgy....
@Pegero: te tanácsadó vagy vagy mi a rosseb? különben mi az,hogy kapálni?
verőce21
@Pegero: (23:02) Nem is fogja megvárni!
quadrocopter is úgy eltűnt a tavaly áprilisi választás éjszakáján, 00:06 perckor, hogy ihaj! Csak célfeladatra szerződött ez félignyugdíjas kisvárosi ök.bevándorlásügyi előadó.
csak úgy....
@verőce21: lökd a címed vergödszke,majd küldök képeslapot ! :)
csak úgy....
@verőce21: igaz,hogy te vállakozó? mint a shikari ? oszt mi mindenre ?
csak úgy....
@durbincs: belöled vénségedre refrén ? szegény atyád?
verőce21
@csak húgy...: Ne fáradj az anzixszal. Már jártam ott, évekig éttermet üzemeltettünk egy helyivel...
csak úgy....
@verőce21: látlak cigány ne bujj, teljesen meg vagyok hatódva,hogy te már ott is,hol a kúrta farku malac túr ...
csak úgy....
@durbincs: csak emberbaráti szeretetböl mondom,hogy óvatosan a droggal+az alkohollal...,leépülést okoz az alapokig és alaposan.
csak úgy....
@verőce21: te ,egy volt migráncs és mellékesen migráncssimogató? Isten sem ismeri ki magát rajtad...
oszt mi vitt haza a messzi idegenböl ? még mindíg köröznek? akkor ott sem köll dicsekednem véled?
verőce21
@csak húgy...: "kúrta farku"? - Még a magyart sem értél rá megtanulni!...Te román?...
Pontosabban egy senkiházi, hiszen egy nyelven sem tudsz írni-olvasni, te Anyád Tyúkja!
csak úgy....
@verőce21: veled kapcsolatban a kurta farkú jött bé, szerintem helyesen írtam ,nem köne minden szarért fölkapnod a vizet!
majd figyelem a körözési plakátokat, talán rád ösmerek és enyém a vérdíjj ;) mit követtél el ,hogy nem lett belöled ujzélandi nagykövet?
csak úgy....
@verőce21: különben a hülyék,ezt tapasztnyaltam,-mindíg a másik helyesírását fikázzák ha nem jut semmi értelmes az ostoba buksijukba...,ezért nem is haragszok rád de arra az ujzélandi menekülésedre kíváncsi lennék! :)
csak nem te vagy az edmond dantes a mondta kristóf ?
advocat
Azért a mingránsoktól tartó vidékiek - ugyan még egyet sem láttak - azért hoz néhány szavazatot. Ennyire futotta.
verőce21
@csak húgy...: Inkább úgy van, hogy neked nincs mondanivalód, mint egy hülyének. És megpróbálsz itt személyeskedni és ripacskodni, alpári, örök életű bunkósággal.
vacsi
Nagyanyám mondogatta: nyugtával dícsérd a napot!
tulipan
@verőce21: Magatokra gondoltál ugye, szaros nyelvű narancsos hantaboy?
tulipan
@durbincs: : Magatokra gondoltál ugye, szaros nyelvű narancsos hantaboy?
tulipan
@Pegero: : Magatokra gondoltál ugye, szaros nyelvű narancsos hantaboy?
F_Viktor
@Hari: Írod:
"... a 20 százalék azért ebben a viszonylatban is kevés."

Elnézve a holland eredményeket, ahol az a szélsőjobb a fasorban sincs, akit a népszava két hónapja még azzal arjánozott, hogy "Fajelmélettel hódít a szélsőjobb új csillaga Hollandiában", nem gondolnám, hogy megközelítenék a 20 százalékot.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Nem bizony! Éppen, te narancsos seggnyaló, szaros pofájú Félfarok! Te vagy a hivatásos fizetett,narancsos nyomi, abban a romány Ploestibeli denevérszaros bányakecódban, ahol is állandóan magad alá vizelsz, ezért is van ott, folyamatosan, olyan átható ammónia-piszibűz!
tulipan
@durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos s kazánfütő ? szolgálatba ?szolgálatba , ás megint megint saját magad alá vizeltél ? Ejnye vegyé mán pelenkát!!
Rockxy
ígyvan, zorbánék viszik a huszat, fletóék meg a maradék nyócvanat.
tulipan
@Pegero: Ez volt a szándékom, hiszen Ti narancsos hantaboyok, olyan egypetéjű ikrek vagytok!!
tulipan
@durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács? szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!!
tulipan
Nekik ez a "természetes", hogy állandóan és mindenhol lopnak, csalnak hazudoznak a kapzsi narancsos férgek!
b1.blog.hu/2019/05/23/magyarorszagon_rendszerszintu_a_korrupcio_mondja_orban_embere?ajanlo=1
tulipan
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni NAGY VESZÉLY félnetek jó lesz!
Hja, hiszen ami a ezeknek a narancsos férgeknek nem tetszik, az ugyibár nincs is?
hirklikk.hu/kozelet/strache-ugy-a-fid...
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te seggnyaldosó, narancsos a kazánfütő s kovács? hivatsáoss myomi??szokásod szerint szolgálatba ? szolgálatba vagy propagandista, és megint csak magad alá vizeltél ? Ejnye, vegyé' mán magadra a nadrág alá egy pelenkát!!
tulipan
@durbincs: Hja, te narancsos romány seggnyaló, félfarok, most aztán magad bizonyitod be, hogy onnan a romány Ploestiből picsogod ide a narancsos bér-baromságaidat!!! :)))))) Te agyatlan picsogó ott lent a bányába nem éppen a rettenet a eszedről vagy hirhedt, Azt', Pár bani-ért meg lepöksz bárkit ? Manapság mennyi a is bani/fillér árfolyam?? Te hivatásos narancsos hazudós nyomi? Nem vizelj már be a nadrágodba állandóan, olyan gusztustalanul néz ki, inkább vegyél fel pelenkát!
tulipan
Nnnna, Ti narancsos seggnyaldosó HANTABOY-ok! Hun is van hát az a "hagyományos" jobbos 2/3???

mfor.hu/cikkek/makro/nem-lehet-oszinte-orban-viktor-mosolya.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.