Haldokló, rákos beteget lakoltatnának ki kedden Pécsett, tudta meg a Szabad Pécs dr. Kiss Gábor Mihály pécsi ügyvédtől hétfőn este. A Város Mindenkiért ott lesz, és megpróbálják megakadályozni a kilakoltatást.

Haldokló devizahitelest akarnak kilakoltatni Pécsett

A Város Mindenkié pécsi csoportja és a közterületi tartózkodás miatt bíróság elé citált hajléktalan férfi védője, dr. Kiss Gábor Mihály pécsi ügyvéd azt állítják – hétfőn este utóbbi kereste meg a Szabad Pécset –, hogy egy végstádiumú, azaz haldokló rákos beteg embert készülnek kilakoltatni Pécsett.

Sőt, már holnap, kedden délelőtt 11.00-kor erre elviekben sor is kerül. Már, ha nem akadályozzák meg a kilakoltatás és hajléktalanság ellen küzdő aktivisták, akik már 10.30-kor gyülekezni fognak a helyszínen – írja a Szabad Pécs.

Kedden mindenesetre Pécsett, a Sirály utcai otthonukból a leírás szerint egy egy 65 év körüli házaspárt lakoltatnának ki. A férj 4. stádiumú (tehát végstádiumú) rákos beteg. Na most őket lakoltatnák ki kedden deviza hiteltartozás miatt.

(Cikk- és címlapkép: pixabay.com)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt most akkor mikor érték az ember, persze csak akkor ha tud robotolni !!!
Nem tudom elképzelni, hogy egy Pécsen nincs egy bérlakás ahová költözhetnének !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@papa.49: Ez a mi kormányunk mindenkin segít,adományokat milliókat milliárdokat szór szét olyan országokban is ahol jobban élnek.De a Magyar nép az felejtős pusztulhat,aki meg beteg minek él főleg ha dolgozni se tud.Kell a hely az olcsó munkaerőknek(Ukrán,Kínai Török)
Commenter
@kereső: Nyilván kell egy második 56 megint ez lesz? A fiatalok elindultak, megindult az iskolaturizmus simán átjárnak Ausztriába tanulni a kiváló magyar közöktatás helyet. Most a Fidesz maga alá gyűrt minden szellemi kört, a Petőfi Múzeumon át a (vidéki) színházakig és akkor ott az MTA ügye akik szintén mintha beletörődtek volna sorsukba. Nem tudom mi lesz a vasárnapi szavazás kimenetele (a csalásban biztos vagyok, "nyerő" recepten ne változtass) azonkívül ember legyen a talpán aki az ellenzéket még meg tudja különböztetni az ál-ellenzéktől. Talán a DK az egyetlen amelyik garantáltan nem adja a szavazatait a fidesznek. Ehhez az orbán gyurcsány harc már túl régóta tart. Az MSZP-PB egyre többen mossák össze a fidesszel sajnos,és szatellitpártnak titulálják.GG-ről a nézése mindent elárul. Sunyi, és mára orbán egyik legfőbb legmegingathatatlanabb szövetségese lett. LMP, Jobbik, Mi hazánk fiókpártok mind és már az MSZP-PB és a Momentum alatt is rezeg a léc, végül is a fideszből nőttek ki. Pedig a Momentum értelmiségiekből, civilekből 56-osok leszármazottjaiból is áll. Ők döntenek: süllyednek majd a fidesszel, vagy valódi ellenzéki párttá növik ki magukat és akkor van jövőjük. Orbán nyilván megy a szélsőjobbhoz, Strache bukása után efelől kétségem sincs. Mégis valami miatt elmegyek szavazni bár a szavazás is lassan egyenlő a passzív szavazással, csalnak így is úgy is...ez itt már nagyon rég elveszett. Csak egy olyan külső, előre nem látott külső tényező mint Strache és a hozzá hasonlók bukása buktathatja meg orbánt, vagy ha tényleg végre felemeli a fejét ez a nép...és látja azt aki orbán valójában, azt aki a jövőtől fosztotta meg az országot és nem a hazug lózungok mögé bújt ócska populistát.
Borsodi
@papa.49: Ha egy kis együttérzés vagy segíteni akarás lenne ebben a kormányban ez nem is fordulhatna elő.Az ilyen időseket más országban nem hagyják egyedül törődik az állam velük(meg kell nézni pl.Macron Országát,hogy bánnak az idősekkel,betegekkel? Ebből lehet látni mennyire számít a Magyar nép a kormányunknak.ebben az élhető országban nyugodtan dögöljünk meg,majd hoznak be olcsó munkaerőt Ukrajnából.Ennyit jelentenek az idősek akik ledolgozták az életüket.
Borsodi
@emerencia: Sajnos így van! Szép lassan mindent tönkre tesznek Borsodban Barcikára építenek most a Kínaiak egy veszélyes üzemet ahol mérgező anyagokkal fognak dolgozni.Tiszaújvárosba Muszlimokat telepítenek dolgozni.Így oldják meg a bér emelést.Tönkre teszik Székesfehérvárt,amit csak tudnak A kínaiakról nem is beszélve akik már veszik a házakat,elvégre jönnek Mészárosnak dolgozni.építik a vasutat..Ez a hazaárulás! az ország tönkretevése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.