Több, mint másfélmillióan vannak, akiknek a minimálbérnél is kisebb összegből kellene kijönniük, és gyakran teljesen bizonytalan a helyzetük a munkaerőpiacon.

Másfél millió embernek teljesen bizonytalan a megélhetése

A munkaviszonnyal rendelkező magyarok 34 százalékának nem volt akkora legális jövedelme, mint a minimálbér – idézte a Népszava a Policy Agendát. A tanulmány szerint 2017-ben 2,8 millió ember keresett Magyarországon minimálbért vagy afölötti összeget, miközben 4,4 millióan dolgoztak.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezert tette O1G az orszagot rabszolga orszagga. A tehetos eit, akik szetloptak az Unios tamogatosakat, elloptak a manyup penzeket es folyamatosan atverik es becsapjak az embereket tovabb gazdagonak. Last penztaros lorinc, nemzethy vejko vagy az otepe vezer. Ezek mind O1G porazan lognak, de ha a Fuhrer begurul akkor konnyen ugy jarhatnak mint simicska. Persze azert o sem panaszkodhat, valoszinuleg nem kell a banyaba mennie dolgozni elete hatralevo reszeben. De a folyamatos lecsuszas garantalt.
Ezzel szemben ott vannak a magyar emberek, folyamatos elszegenyedes es letbizonytalansag mellett. A szamuk egyre no. Elobb utobb visszont elpattan egy hur, akkor viszont O1G konnyen vegezheti a lampavason.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: Húzzál már el a halál faszára te nyomorult homo buzikusz!!!Cerkóf patkányivadék!!!IIlliberális köcsög!!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: ha csak följelenteni és nem pofán vágni akarod, tudom a címét...
lusta
Mellesleg nem árt tudni, hogy a minimálbér sem elég a megélhetéshez!
Dr plágium
Magyaroszág jobban teljesít! Hatalmas teljesítmény, hogy egyre több ember él létbizonytalanságban. Köszönet a kormánynak!
wpym
Ezt érdemes lenne etnikai alapon is megvizsgálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.