A terézvárosi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki budapesti áruházak mélygarázsában, valamint parkolókban nyolc járműből lopott több mint 780 ezer forint értékben.

Nyolc hónap, nyolc feltört autó

A 40 éves budapesti D. Antal 2017 novembere és 2018 júliusa között Budapest VI., XIII. és XIV. kerületében nyolc autót tört fel. A férfi az áruházak mélygarázsában, illetve pakolókban – a legtöbb esetben – betörte az autók ablakát, majd átkutatta azokat. D. Antal a járművekből több mint 780 ezer forint értékben lopott, többek között elektronikai eszközöket, szerszámokat és táskákat. A férfi az autók megrongálásával 220 ezer forintos kárt okozott a sértetteknek.

A terézvárosi rendőrök a férfit azonosították, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene, amely alapján 2018. augusztus 15-én a XIII. kerületben elfogták, majd nyolc rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során a férfi által okozott kár több mint 380 ezer forint értékben megtérült.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.