Tizedük sosem nyaral egy friss kutatás szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Na vajon miért??? Mert talán mégsincs annyi jövedelmük, mint amit a kormány szajkózik!!!??
almalibre
Ezzel szemben 10 éve, 20 éve, 30 éve???
emerencia
@Jozefina: Pl. A kafetériának nevezett juttatás leszűkítésével önkényuraink elérték, hogy sokan elmennek nyaralni pedig a napi életre kellene az a pénz. (Pl. hatékony magángyógyításra) Az alternatíva, hogy az összeget irreálisan magas adókkal sújtja az orbán rezsim, amiből cseppet sem fog javulni az egészségügy, az oktatás és a szociális rendszer. Dzsentrimentalitásra kényszerítik az embereket, mely javítja ugyan a statisztikákat de a valóságos életminőséget aligha.
emerencia
@görbetükör: Én inkább az európai északra, nyugatra és a tengerentúli északra mennék nyaralni mert nem szeretem a forróságot. :-))))))))))))))))
kokopelli
@Jozefina: Nagyon sok magyar házaspárral találkoztam az én szabimon,akiket a
nyugaton élő rokoni vittek el egy jó kirándulásra! Olyan helyeken is,ahol arral nem
számítottam! Még úgy is,hogy én a bratyóékat vittem! Az minek számít?...már tö-
megnek?
emerencia
@kokopelli: Anyagiakat tekintve a legnagyobb létszámú társadalmi rétegből (az átlag alatti jövedelmű magyar) legtöbben dolgozni mennek ki vagy a kinti rokonok fizetik az útjukat. A többiek maradnak itthon a fenekükön pedig, ha létbiztonságban, középosztálybeliként élhetnének biztosan elindulnának tömegesen, turistaként felfedezni a fejlettebb EU-s országokat.
CsipkeRózsa
A nem-nyaralást túl lehet élni, nem az a legfontosabb az életben. Egy kis itthoni szabadidő is kellemes, hasznos időtöltés.
tulipan
@CsipkeRózsa: Tök igazad van! Az ilyenkor nyerhető pihenő időben kirándulgatni lehet, a közelben levő, érdekességet, vagy szép területet tartalmazó helyekre! Sort lehet keríteni még akár, egy-két, esetleg rég esedékes nyugodt összeröffenésre is, a távolabbi családtagokkal, barátokkal, akár saját uzsonnával, akár egy (nem dolgozós), ebéddel megtoldva! Nem kerül olyan sokba és az is lehet nagyon kellenes pihentető!!
emerencia
@CsipkeRózsa: @tulipan: Sokan szeretünk itthon lenni a városunkban és az otthonunkban de az is igaz, hogy szívesen mennénk országon kívül és belül egyaránt szétnézni turistaként a világban úgy, hogy emiatt ne kelljen irreális anyagi áldozatot hozni. Az lenne az igazi szabadság.
kokopelli
@emerencia: azokat a "túristákat" én mindíg a kintélő rokonaik társaságában láttam,
és örültem némán helyettük is! Nem vagyok egy leszólítós typ.:"Honnan jöttek..stb.???
Nessy
valamikor még szerencsére volt lehetőségünk Európa országaiban kempingezni, később már kényelmesebb körülmények közt is.
Manapság a nyugdíjemelésemből a Járdaszigetekre megyek nyaralni.
kokopelli
@Nessy: a "Balkoniában"-nyaralást még nem próbáltad? Az is ócsó!
Nessy
@kokopelli: Kösz a tippet, Sajnos nem tudom megoldani. (Nincs sem balkonom, sem teraszom, sem erkélyem,) :-((
Lepényleső
...sem utána,a fydes bánimádatának hála?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.