A szocialisták üzleteltek Pecinával, a Magyar Szocialista Párt adta el az osztrák üzletember érdekeltségeinek a Népszabadság szocialista tulajdonban lévő üzletrészét – közölte a Fidesz kedden az MTI-vel, az MSZP sajtótájékoztatójára reagálva.

Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes korábban az MSZP nevében kérdéseket tett fel Orbán Viktornak, egyebek mellett arról, hogy a magyar miniszterelnök miről tárgyalt egy tavalyi találkozón "a Népszabadságot bezárató" Heinrich Pecinával és miről tárgyalt az azt követő napon a most lemondott osztrák alkancellárral, Heinz-Christian Strachével.

Erre reagálva írta azt a Fidesz, hogy az MSZP adta el Pecina érdekeltségeinek a Népszabadság című napilap tulajdonukban lévő üzletrészét.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Rühes, ordenáré, hazug patkányok ezt is másra akarják kenni, mindig minden szarukat másra kenik. Ujhelyi meg a szocik üssék a dagadtat, amíg meleg, hadd süljön a saját zsírjába.
Aki Én
Már mondtam párszor. Ha tudni akarod a fideszes bűnöket, figyeld miket mond másokra.
Madácsi Pali
Volt egyszer egy Népszabadság amit a leleplező sorozata megjelenése előtt egy nap alatt, minden törvényt felrúgva bezártatok! Nem az MSZP, hanem ti te takony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.