A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásokba – jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője. Mindezt azért, mert pénteken a klímavédelem fontosságára próbálják felhívni a figyelmet.

Környezetvédők tüntetésében is migránsokat lát a Fidesz – a klímaváltozás "hamis hívószó"

Halász János a Magyar Nemzet című napilapban megjelent írásra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy "az egyik legnagyobb Soros-szervezetet, az Avaazt" vetik be a voksolás befolyásolására. Pénteken Európa-szerte tüntetéseket tartanak, Budapesten is, "a Soros-hálózat embereinek szervezésében".

Kijelentette: a hamis hívószavak mögött színtiszta bevándorláspárti kampány áll. A tüntetések szervezője az egyik legnagyobb bevándorláspárti szervezet, amely nyíltan hirdeti, hogy támogatja a bevándorlást, a bevándorlók felső határ nélküli betelepítését és a kevert lakosságú Európa kialakítását.

Az a céljuk, hogy a nemzetek Európáját és a keresztény Európát lebontsák, s a nemzetek Európájáért kiálló pártok és kormányok ellen hangolják a közvéleményt – mondta Halász János, hangsúlyozva: ehhez hamis ürügyekkel és témákkal kampányolnak, és tömegeket próbálnak befolyásolni egész Európában. Most pénteken is ez történik, itt Budapesten – tette hozzá, megjegyezve: a Soros-hálózat nem először avatkozik be az EP-választásokba.

Halász János azt mondta, hogy a 2014-es voksolásba is több millió dollárral szállt be Soros György.

Úgy fogalmazott: a bevándorláspártiak készülődnek, meg kell őket állítani, és most vasárnap kell őket megállítani.

A fideszes politikus azt nem említette, hogy a nemzetközi megmozdulás valójában a klímavédelem fontosságára igyekszik felhíni a figyelmet. A globális klímakatasztrófa elleni fellépés a Fidesz szerint tehát "hamis hívószó".

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ezek, ha nem lükéskednek, még örömszerzés közben is MIGRÁNCSRA asszociálnak!
.
RémeSS állapot!
papa.49
@durbincs: Mit vartyogsz te hülye debil !!!
painful
Halász János buta. Nem kocsiz. Nagyin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.