Kedden Brüsszelben alkudoztak a magyar szakértők. A Portfolio minapi jelzésével összhangban továbbra is súlyos elszámolási viták vannak a magyar hatóságok és az Európai Bizottság között a közbeszerzés ellenőrzés terén és egy keddi brüsszeli egyeztetésre a magyar fél olyan tárgyalási javaslatot vitt, hogy belemenne mintegy 400 milliárd forintos átalánybüntetésbe – tudta meg a 24.hu. A lap szerint azonban a brüsszeli hatóságok nem valószínű, hogy beérnék 10%-os átalánykorrekcióval az érintett bő 4000 milliárd forintnyi, uniós pályázatokhoz kapcsolódó közbeszerzéseknél, hanem ennél magasabb, akár 1000 milliárd forintos pénzügyi korrekciót is javasolhatnak.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S ez csak a büntetetés,

de minden fillére megéri, mert az Orbán klán zsebében landol a nagy része

„súlyos elszámolási viták vannak a magyar hatóságok és az Európai Bizottság között a közbeszerzés ellenőrzés terén és egy keddi brüsszeli egyeztetésre a magyar fél olyan tárgyalási javaslatot vitt, hogy belemenne mintegy 400 milliárd forintos átalánybüntetésbe”
Azaz vitában állunk az EU-val. Nem, nem azon, hogy lopunk, csalunk, hazudunk-e az elszámolásoknál. Az egyértelmű. Igazából magán a büntetésen sem. Kis túlzással csak azon fondorlatoskodunk, hogy ne kelljen tételesen elszámolni ezekkel a pénzekkel. Nem mintha nem lenne mindenki tisztában azzal, hogy Orbáb & köre a hunyó, de listába szedve túl ütős, attól tartanak, hogy a vakhitű birkáiknak is feltűnne! =))
lampa laz
Ezzel az alkudozással elismerik a rablást, bár ezeknek a rohadt tolvajoknak semmi sem drága, hiszen velünk fizettetik meg.

"A kialkudott pénzügyi büntetést (az itthon már kifizetett, de Brüsszeltől már nem várható támogatásokat) pedig az elgondolás szerint "benyeli" magyar a magyar költségvetés, azaz az adófizetők tábora."
Yoda69
Gondolom erre is majd csak legyint a maffia fideSS, mint a tiborc fele LED lampa csalasra es kifizettetik a magyar adofizetokkel a szamlat. A sok birka idiota meg vakon szavaz O1G-re egy kis borravaloert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.