Jobbik az akciójával bekerült a Tényekbe.

Jakab Péter jobbikos szóvívő számon akarta kérni a TV2-n, miért nem számolnak be a sajtótájékoztatóikról. Az élő adás közelébe nem jutott, viszont az egyik dolgozó rosszul lett az akció miatt. 

Jakab az első videón arról is beszél, hogy várják a hírigazgatót, hogy miért nem számolnak be a jobbikos eseményekről. Jakab kirakott még egy videót, de abban nincs szó arról, hogy tudtak volna beszélni bárkivel, viszont azt mondja, az egyik TV2-s munkatárs rosszul lett.

A Jobbik ezzel az akciójával bekerült a Tényekbe: Gönczi Gábor az időjárásjelentés után Jobbikosok törtek be a TV2-be szalagcím alatt arról beszélt, történt egy váratlan fejlemény, az adás alatt erőszakkal akartak betörni jobbikosok a tévébe.

Címlapkép: Facebook/Jobbik Magyarországért Mozgalom

(hvg.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tényleg egészen elképesztő állapotokat jelet, ha egy ellenzéki politikus megjelenése terrorpánikot jelent felnőtt embereknél.
Köszönjük fidesz!
SystemError
Szegénykém, tudta biztos, hogy mivel járt volna számára, ha csak meglátják vele. Hát igen, ilyen az Orbán maffia..
Aki Én
Báthori János
hazaájuló..

:):):):):)):):::):):):):):):):):):):)):)::):)
Aki Én
Tényleg egészen elképesztő állapotokat jelet, ha egy ellenzéki politikus megjelenése terrorpánikot jelent felnőtt embereknél.
Köszönjük fidesz!
Borsodi
Igen ez az ájulás valódi mert Jakab láttán el szoktak ájulni mehetne több helyre is.
www.youtube.com/watch?v=xWS-S2YRju8
Nessy
Szegénykém. lehet hogy nem evett és éhes volt, vagy leesett a vérnyomása, mint anno Surdának! Viccet félretéve, ennyire nem kellene bepánikolni, ha meglát egy ellenzéki politikust! Ha jól tudom, nem esznek királyi médiában dolgozókat! Már ők is olyan gyávák, mint hazánk nagyjai? Mi lesz így Európa védelmével???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.