Gyermeknapi plüsstisztítás lesz egy önkiszolgáló mosodaláncnál.

A Bubbles gyermeknap alkalmából „Hozd el a mackód, kitisztítjuk” címmel 2019. május 26-án 10 és 17 óra között ingyenes plüsstisztító akciót szervez. A mosoda minden elhozott kedvenc után felajánl 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára.

Sokan nem is sejtik, hogy a plüssök mennyire piszkolódnak, szívják a port, és a bennük élő atkák akár allergiát is okozhatnak. A gyermekek pedig éppen ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak és gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket. Éppen ezért érdemes időről időre megtisztítanunk kedvenc mackójukat és kiiktatni ezt a bacilusforrást

- írja a sajtóközlemény.

A közeledő Gyereknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg a plüssök mérettől és mennyiségtől függetlenül. 2019. május 26-án 10 és 17 óra között az összes Bubbles-önkiszolgáló mosodában fél óránként mackómosó programokat indítanak. Ezalatt térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak a kedvenc szőrmókok. A mackók gördülékeny wellnesse érdekében, minden üzletben Bubbles hostessek segítenek – közölte a cég.

A Bubbles minden kimosott plüss után 100 Ft-ot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára, támogatva ezzel a gyerekjogi szervezetet és annak tevékenységét.

Az UNICEF Magyarország a veszélyben lévő gyermekekért küzd és kiemelten foglalkozik a legszegényebb és leghátrányosabb helyzetben lévő gyermekek megsegítésével és életkörülményeik javításával.

További részleteket a mackomosas.hu oldalon olvashat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.