Nem bír magával a börtönben F. Hassan, a minősített emberöléssel, terrorcselekménnyel és terrorcselekmény előkészületével gyanúsított férfi.

A szír férfit egyszemélyes cellában őrzik, ahol 24 órában kamerák figyelik minden mozdulatát – értesült a Blikk. Az Iszlám Állam terrorszervezet egykori tagja folyamatosan próbára teszi az őrök tűrőképességét: utasításaiknak rendszeresen ellenszegül.

Rendszeresen provokálja őreit az Iszlám Állam terroristája

A fegyőrök nem riadnak meg a férfi sokszor provokatív, kötözködő viselkedésétől, az intézmény szabályait vele is ugyanúgy betartatják, mint bármelyik másik rabbal – értesült a Blikk, amely úgy tudja, hogy a szírt egyszemélyes cellában őrzik, ahol 24 órában kamerák figyelik minden mozdulatát. A többi rabbal gyakorlatilag egyáltalán nem érintkezik, kapcsolata csak az őrökkel van, a legtöbb nehéz pillanatot ételosztáskor okozza.

A férfinak nem először gyűlik meg a baja a szabályok betartásával: korábban a nyírbátori menekültügyi befogadó központban volt, idegenrendészeti őrizetben. A Terrorelhárítási Központ tájékoztatása szerint ott fekete öltözékben járt, mint az Iszlám Állam terrorszervezet harcosai, nem vett részt a közös imákon, az őrzött állomáson elhelyezettekkel konfliktusba került, össze is verekedett.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(blikk.hu)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@vacsi: ez a cikk is azért készült, hogy a birkák lássák, miként viselkedik egy tenorista. Ennek a köcsögnek is csak háromnaponta adnának kaját, mint a diabéteszes házaspárnak a határon, akkor nem citerázna a szegény börtönőrök idegeivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Sziszifusz: Nem hatnak meg a koncepcióid! Mi itt élünk Magyarországon és nem fogod előírni nekünk, hogy mit tegyünk! Ez a mi dolgunk és a véleményedet sem kérdezte senki!
Sziszifusz
@Shikari: 10:35
Ezek szerint rajtatok kívül mindenkinek kuss van, hiába élnek Magyarországon rajtatok kívül még sokan mások is.
Ez így demokratikus !?
Egyébként kérdezem tőled, hogy téged sokan kérdeznek, a te véleményedre sokan kíváncsiak ?
Shikari
@Sziszifusz: A nagy többség Orbánt támogatja, a kisebbség pedig kénytelen ezt elfogadni! Nem tetszik? Így jártatok. A kutyát nem érdekli!
Sziszifusz
@Shikari: 10:44

Kuss van és kész.
Shikari
@Sziszifusz: Rendben van. Akkor kussolj!
Shikari
A mozambiki dupla megoldaná ezt a problémát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.