Nem bír magával a börtönben F. Hassan, a minősített emberöléssel, terrorcselekménnyel és terrorcselekmény előkészületével gyanúsított férfi.

A szír férfit egyszemélyes cellában őrzik, ahol 24 órában kamerák figyelik minden mozdulatát – értesült a Blikk. Az Iszlám Állam terrorszervezet egykori tagja folyamatosan próbára teszi az őrök tűrőképességét: utasításaiknak rendszeresen ellenszegül.

Rendszeresen provokálja őreit az Iszlám Állam terroristája

A fegyőrök nem riadnak meg a férfi sokszor provokatív, kötözködő viselkedésétől, az intézmény szabályait vele is ugyanúgy betartatják, mint bármelyik másik rabbal – értesült a Blikk, amely úgy tudja, hogy a szírt egyszemélyes cellában őrzik, ahol 24 órában kamerák figyelik minden mozdulatát. A többi rabbal gyakorlatilag egyáltalán nem érintkezik, kapcsolata csak az őrökkel van, a legtöbb nehéz pillanatot ételosztáskor okozza.

A férfinak nem először gyűlik meg a baja a szabályok betartásával: korábban a nyírbátori menekültügyi befogadó központban volt, idegenrendészeti őrizetben. A Terrorelhárítási Központ tájékoztatása szerint ott fekete öltözékben járt, mint az Iszlám Állam terrorszervezet harcosai, nem vett részt a közös imákon, az őrzött állomáson elhelyezettekkel konfliktusba került, össze is verekedett.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(blikk.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@vacsi: ez a cikk is azért készült, hogy a birkák lássák, miként viselkedik egy tenorista. Ennek a köcsögnek is csak háromnaponta adnának kaját, mint a diabéteszes házaspárnak a határon, akkor nem citerázna a szegény börtönőrök idegeivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: hiába kérdezösködsz ,én nem mondom el ,hogy te mennyire zabi ...
te itt a mossadnak dolgozol matyaros színekben?
Sziszifusz
@Shikari: 07:56
Magyar rabok is töltik büntetésüket Szibériában ?
Ha igen, akkor oda kerülhetnek azok a bűnözők is akik a magyar népet lopják meg. Ez kedvező lehetne számukra, mivel ők a keleti nyitás hívei .
Eladott Ország
Hassan F. – noha sokat sem a nemzetközi hatóságok, sem pedig a magyar hatóságok nem tudnak a férfiról – egyik napról a másikra lett terroristavezér. Teljesen mindegy, hogy konkrét bizonyítékokkal a sajtó információi szerint szinte biztosan nem rendelkeznek a magyar hatóságok, ez is elég volt arra, hogy ISIS terroristavezérnek kiáltsák ki a szír férfit. Az MTI gond nélkül hozza le a kormánylapok értesüléseit, amik számukra vélhetően elegendő bizonyítékot jelentenek a férfi meggyanúsítására. Hogy mi igaz a vádakból és mi a kormány által kitalált, a propagandát tökéletesen kiegészítő hazugság, azt jó esetben a bíróság megállapítja az elkövetkezendő időszakban. Mindenesetre az EYP (Görög Hírszerzés) szerint embercsempészettel meggyanúsítható férfivel szemben ezidáig nem merült fel az, hogy terroristaként is tevékenykedett volna, ezért hát kíváncsian várjuk, milyen valós bizonyítékai vannak a TEK-nek. A migráns kártya csak Görögországban érvényes, és Brüsszelnek semmi köze hozzá, azt az ENSZ adja. Igazán kíváncsi vagyok én is arra, hogy a magyar letelepedési kötvénnyel hány terrorista lett rászabadítva Europára?
Sziszifusz
@Shikari: 09:54
Igen ? Miért ?
Jaaaaa... tudom már, nektek annyi elég, bűnösnek beállítani valakit, hogy ha adott dolgokról, más véleménye van mint nektek.
Sziszifusz
@Shikari: 10:35
Ezek szerint rajtatok kívül mindenkinek kuss van, hiába élnek Magyarországon rajtatok kívül még sokan mások is.
Ez így demokratikus !?
Egyébként kérdezem tőled, hogy téged sokan kérdeznek, a te véleményedre sokan kíváncsiak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.