A kampány hátralévő három napjában a Fidesz mindent megtesz azért, hogy támogatóit szavazásra buzdítsa. Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján közölte: a vasárnapi európai parlamenti voksolást megelőző napokban minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be. Hozzátette: támogatóikat személyesen felkeresik és telefonon is felhívják. Önkénteseik személyesen viszik el és adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak - hangsúlyozta. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint sok százezer embert keresnek fel így közvetlenül a kampányhajrában. Hidvéghi Balázs kiemelte: mindenkitől azt kérik, hogy vasárnap menjen el szavazni, és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit, mert Magyarország védelmében, a bevándorlás megállításában csak rájuk lehet számítani. "Ahogy a miniszterelnök fogalmaz levelében: Európa most jövőt választ magának, a kérdés az, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek az uniónak vagy olyanok,...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@nevemnick: ma, 11:56
Tudok a szívlapátod mellé egy O1G-ről szóló jó locsolóverset: (azt hiszem itt olvastam a propin, de nem biztos!)
"Zöld erdőben jártam,
Orbán Viktort láttam,
Azt súgta a fülembe,
Szavazzak a Fideszre,
HÁTBAVÁGTAM LAPÁTTAL,
Szórakozz az anyáddal!
A papírját már leszarta a macska, ezért lehúztam a WC-n!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
Eddíg milliárdokat levelezett el fölöslegesen a fidesz,szerintem most is jobb volna a kemény papír!
A sok hüle nagyanyónak ez köll és nagy bötükkel ,hogy szemüveg és gondolkodás nélkül olvashassa, közben a lányaik,unokáik a migráncsokkal fertözött ,rohadék nyugaton keresik meg neki a napi tejbe zsömlét mert protkóra nem fussa,de a facebookon dicsekednek egymásnak,hogy az ö unokája már 5 éve nyugaton,kontrázik a másik,...tullu lu az enyém már 8 éve...és édekes módon,nem féltik öket!
namihami
@bencemacska: Egy világ omlott bennem össze. Hol marad a Fidesz által oly sokszor hangoztatott szlogen, hogy ők a családok anyagi gazdagodásáért tesznek mindent. Megfelelő papír biztosítása esetén most spórolhattam volna.
bencemacska
@namihami: ma, 20:31
Lehet, hogy már meg is kaptad, és a megfelelő helyre dobtad.
namihami
@bencemacska: Képzeld, még nem. Szerintem a helyi fidióták tudják már rólam (eddig se titkoltam, ha pl. egy garnitúra becsengetett), hogy szerintük feketese..ű vagyok.
""--Kár a drága tacepaóért, úgyis kidobja."" És milyen igazuk van...
Nessy
@namihami: Minimum Zewa minőségű, és fehér, írás mentes legyen, mert a nagybetű feltörné a popsikámat!
namihami
@Nessy: Az ékezetekkel és pontokkal sem árt, ha vigyázol. Kicsi, könnyen "" nyomaveszhet"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.