A kampány hátralévő három napjában a Fidesz mindent megtesz azért, hogy támogatóit szavazásra buzdítsa – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten.

Személyesen és telefonon is noszogatja szavazóit a Fidesz az EP-választás előtt
Fotó: Facebook/Fidesz

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján közölte: a vasárnapi európai parlamenti voksolást megelőző napokban minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be.

Támogatóikat személyesen felkeresik és telefonon is felhívják. Önkénteseik személyesen viszik el és adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak

- hangsúlyozta.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint sok százezer embert keresnek fel így közvetlenül a kampányhajrában.

Hidvéghi Balázs kiemelte: mindenkitől azt kérik, hogy vasárnap menjen el szavazni, és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit, mert Magyarország védelmében, a bevándorlás megállításában csak rájuk lehet számítani.

"Ahogy a miniszterelnök fogalmaz levelében: Európa most jövőt választ magának, a kérdés az, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek az uniónak vagy olyanok, akik megvédik keresztény, európai kultúránkat"

- hangsúlyozta.

Hozzátette: az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon, holott olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben – mondta.

"Bár jól állunk a felmérésekben, a választást még nem nyertük meg. Mindenkinek a támogatására és szavazatára szükségünk lesz ahhoz, hogy erős nemzeti képviseletet tudjunk Brüsszelbe küldeni a magyar érdekek védelmében"

- hangoztatta Hidvéghi Balázs.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@zhbszalai: Borzasztóan unalmas vagy... Csak azért regisztráltál ma is, hogy kb. 15-20x elküldhesd ez a szarságot?! Javaslom: Te meg keresd meg az "i" betüre a pontot, vagy esetleg elmehetnél O.V fb-jára és ott hirdessél!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@csak úgy...: Értem és tudom... de akkor is a fene egye meg, ha egy "közéleti" felületen ezt megengedik!:( Akinek erre van igénye, az megtalálja, ebben semmi kivetnivalót nem találok... de talán nem kellene hagyni, hogy itt.
csak úgy....
@szegfue: Nincsenek jóban a néppel , a fideszes királyi "allürök" csak a fidelitasnak tetszenek, mert a hülye népnek köll (szerintük) egy fökolompos ,hogy bátran bégethessenek a réten ...
30 évvel ezelött,szent meggyözödésem volt,hogy a magyar a leg okosabb és leg tapasztaltabb nép európában a diktatúrákból , jobb ,hogy leléptem...,már falhoz lettem vóna állítva a KISZtitkárból liberális ,majd kersztény demokrata illiberóéktól.
papa.49
@szegfue: Tudják, onnan irkál ez a senki...
Sámannus
Hozzám egyszer egy munkanélkülit küldtek, és amikor kérdeztem miért teszi azt magyarázta, hogy néki ez a segítség, hogy megbízzák. szerrencsétlen ezzel tesz be magának.
wpym
Az anyja narancsos picsáját zaklassa!
justhpeter
@csak úgy...: Azok is jártak itt, de őket finomabban küldtem el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.