Brüsszel viszont rossz hatással van a magyarokra a megkérdezettek 44 százaléka szerint. De az Európai Unió a többség szerint jót tesz velünk. Úgy tűnik, hatott a Fidesz kampánya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Abban van némi, nemi igazság, hogy az OROSZ MEGSZÁLLÁS alatt élhetőbb volt a gulyáskomunizmuban az ország, mint a "nemisminiszterelnök" igácsKÁJA alatt!
.
De azért a XXI. század már NEM EZEKRŐL szólna, ha nem a politiKUSOK selejtje dirigálná a HAVERI ki tudja mit is!
.
Ha nem lennénk az EU tagországa már régen HADBAN ÁLLNÁNK azzal az állammal, aki nem a csutiKÁNK nótácsKÁJÁT fújja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Abban van némi, nemi igazság, hogy az OROSZ MEGSZÁLLÁS alatt élhetőbb volt a gulyáskomunizmuban az ország, mint a "nemisminiszterelnök" igácsKÁJA alatt!
.
De azért a XXI. század már NEM EZEKRŐL szólna, ha nem a politiKUSOK selejtje dirigálná a HAVERI ki tudja mit is!
.
Ha nem lennénk az EU tagországa már régen HADBAN ÁLLNÁNK azzal az állammal, aki nem a csutiKÁNK nótácsKÁJÁT fújja!
Eladott Ország
Úgy látszik, hogy régen volt amikor a Szovjet hadsereg a Szuezi-csatorna helyett Magyarországra jött "megvédeni a demokráciát" és a végén itt vendégeskedtek 46 évig, 1991 júniusig.
Borsodi
Ebből is látszik,hogy a Magyar nép mennyire birka!.Ha kizárnának az EU-ból végünk lenne.Az Európai ügyészséghez kéne csatlakoznunk minél előbb.
tulipan
Mi az hooogy!! Bőven megtapasztaltuk már 1945-1990 között is!!!
Csizmás Kond
..mindig attól függ, hogy ki mit ért az orosz alatt...
tudode
Úgy tűnik az okos kerítés nem akadályozza az országunk rémeSS hírnevét
.
-- Európának meg kell állítania ezt a szégyenet: Orbán Viktor lebontja a demokráciát
.
Europe must stop this disgrace: Viktor Orbán is dismantling democracy
.
www.theguardian.com/commentisfree/2019/jun/20/viktor-orban-democracy-hungary-eu-funding
.
"""A magyar miniszterelnök az uniós finanszírozás segítségével megszilárdítja az illegális rezsimét. """
.
Ez a cikk segélykiáltás helyettünk!!!
nezelodo
Szegény fater nem díjazta annyira őket, amikor a háború alatt a féltett vekkerjét sok minden más mellett elzabrálta a tatár gyerek. Abban bízott, hogy a nyakába akasztva eldobja majd, amikor megszólal a csörgője, és sokáig kereste szegény...
Eladott Ország
B+, HVG, 49% az többség?! Ennél az EU-ról (68%), Németországról (67%) és az USA-ról (51%) is pozitívabban gondolkodnak a felmérés szerint magyarok.
Havanagi
.a magyarok többsége.. szerint? Azokat kérdezték,akik egy kg krumpliért Orbánra szavaztak?
Nessy
@Eladott Ország: Kezdem megszokni, hogy minden 50% alatti fidesz eredmény "elsöprő többség"! Azt hiszem, vissza kell kérni a tandíjat! Mert nem egészen így oktatták a több, kevesebb, ugyanannyi fogalmát az általánosba!
nevemnick
@Eladott Ország: nálunk a 8252 felnőtt lakosság körében többségben vannak a fideszesek.
Közel 0,4 %.

:D
silber13
@rhys: Nagy a pofád! Kívánom akadj össze egyy vérbeli Specnaz fiúval!
silber13
@Csizmás Kond: Igazad van. Én az orosz alatt értem Tolsztojt lomonoszovot,Repint, Csajkovszkíjt, Sz. Richtert -verescsagint és még sok másik embert!
namihami
Valami Orbán nevű erről a Hősök terén 1990-ben egész másképp vélekedett. Igaz, akkor még nem volt a második neve a Mészáros.
És közben sikerült a meggyőződését is néhányszor megfordítania. Minden egyes fordulattal csökkent a gerincének a csontos állománya, viszont szaporodott a család bankbetétje. És a lényeg, ha kimondatlanul is, 1988 óta ez volt .
RonaGyuri
@durbincs: @durbincs: pofa be szaros csaucseszkú bérenc! =))
tulipan
@durbincs: Te narancsos orbányseggnyalsdosó, félfaronyi, sötét butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ?
tulipan
@RonaGyuri: Inkább egy pofátlan, sunyi,szaros seggnyaldosó Orbán-bérenc!
desir62
A magyarok döntő többsége nem akarja még egyszer itt az oroszokat.
O1G-vel is tele a tökünk.
RonaGyuri
@tulipan: @tulipan: a kettő nem zárja ki egymást!!! =))
görbetükör
Живи нерушимой русско-венгерской дружбой!
silber13
@tulipanMár a csíksomlyói templomot is kinézte magának, hogy szejjelverje ez a félnótás templomromboló, gyújtogató! Azt képzeli magáról ,hgy ö a romány Herostratos!
kereső
@Nessy: tanulnak még rókaszájjal matekot( halmazelmélet alapjai)?Vagy az már nem divat?
nezelodo
@silber13: tegnap 16:26. Na Te aztán feladtad a leckét a cicusnak, most majd egész nap a guglit bújja, hogy kiket emlegetsz neki. Ha meg rátalál a Hajnal a Dnyeszteren c. festményre, nem nem fog kivilágosodni neki, és nem tudja mire vélni mi lehet az... Pedig jobb lenne ha kaszálna a portáján, mert így nem nyeri meg a tiszta udvar rendes ház versenyt.
silber13
@nezelodo: Nem tisztem cicus védelme,de zenében - eddigi meglátásom szerint - nem elveszett ember. A többit nem tudom.
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő???
tulipan
@durbincs: Te hülye, orbáni seggnyaldosó, félfaroknyj, romány, kilöttyeddt agyú, bánya-langyi, szányasbeték reklám. pofa!
namihami
Ha valaki tudja, hogy mi az a "" denevér-kompot"" (a kifejezés a mi bölcselőnktől, durbincs mestertől ered--ez egyben magyarázat is), azt kérem, hogy ossza meg velem is. Bevallom, a legtöbb kommentjét már nemcsak hogy nem értem, de ezokból már sokszor el se olvasom. Ez okozhatja bennem a "" durbincs-féle homály"" nevű betegséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.