Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten tanácskozott Li Csan-su-val, a Kínai Népköztársaság Országos Népi Gyűlése Állandó Bizottságának elnökével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hát ha a magyar gazdaságot nem is, de Orbán bankszámláját biztosan jobbá teszik. Piros pötty a seggünkön, új Eurázsia, selyemút, zizi, ropi, körhinta! Biztosan nagy a büszkeség, sikerült körülbelül századjára is elárulni a szövetségeseinket. Noha értjük, hogy az is egy szempont Orbán számára, hogy amíg az EU az átláthatóságot szorgalmazza, amivel jóval nehezebb lopni, addig ezzel szemben Kínának nincsenek nagyon ilyen elvárásai, és nem kell holmi OLAF jelentések miatt sem aggódni. Az sem titok, hogy Orbánnak az EU ma már pusztán csak egy pénzautomata. Ezek az események mind azt mutatják, hogy a magyar nép azóta sem tudja megfelelően kormányozni magát, amióta megérkezett a Kárpát-medencébe, és le kellett szoknia a lóról történő nyilazva rablásról. Bár ha jobban belegondolunk, amit Orbán csinál manapság, az pont ennek a modernkori verziója.
nepszava.us/az-uj-kinai-selyemut-amibol-konnyen-selyemzsinor-lehet-magyarorszag-szamara/
Macskaszem
Ez abból is látszik, hogy már épül a kamerarendszer, le lehet majd ellenőrizni, mit vettünk a Tescoba, hol buliztunk, mennyit ittunk, látogatjuk e anyánkat, hányszor pusziljuk a gyerekünket, mennyit dugtunk csak úgy haszontalanul élvezetből, stb. Aztán ha nem tetszik a kúrmánynak lepontoz majd, mint a sz@rt, és akkor megnézhetjük magunkat, meg a családunkat, Mehetünk kényszermunkára valamelyik multihoz. Szép jövő, b@ssza meg orbánt ez a csak mócsing csüng.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.