A kormány korábbi kedvenc PR-osa, Kuna Tibor beismerő vallomást tett a bíróságon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
" Kuna Tibor azt mondta, több külsős munkatársuk volt, akik nem tudtak számlát adni, az ő fizetésüket próbálták fiktív számlákkal kiegyenlíteni a könyvelésben."-ez szándékos !!!költségvetési csalás!-mert,ha foglakoztatok valakit,megbizok valakit egy munka elvégzésével, akkor azt is tudom, hogy számlaképes-e, vagy be kell jelentenem -és munkabért + járulékot kell utána fizetnem. Ezek szerint nem csak áfát csaltak a legények- hanem járulékokat IS! És feketén foglakoztattak embereket. Nem derült még ki, hogy a 6 milliárd ,az csak a jogtalanul levont ÁFA, vagy már benne vannak a járulékok IS?
szegfue
@kereső: "Kivételesen" egy véleményen vagyunk!:))))
szegfue
@kereső: Ha már igy "rámdörrentél"... elbizonytalanodtam...:))))))))))
kereső
@szegfue: Rád dörrentem? Dehogy- ugyanazt mondtam mint Te, csak bővebben kifejtettem,és pontositottam-a tudatos helyett, a szándékos a megfelelőbb jelző.A szándékosság az eleve elhatározott csalást jelenti- itt pedig minden jel arra mutat, hogy igy is indult az egész buli.Ezért is nem értem, hogy miér is csak áfa csalásról regélnek, amikor itt a járulék-és adócsalás még nagyobb összegű is lehet.Hat milliárd áfa, az igen nagy összegű kifizetéseket sejtet,és azt is, hogy bizonyára volt olyan kifizetés, ami visszaosztás-csak nem tudták másként "legalizálni".
szegfue
@kereső: Csak hülyéskedtem, ne vedd komolyan!! Tényleg én is hasonlókat gondolok erről az ügyről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.