Növekszik a feszültség az Európai Bizottság és a magyar kormány között az uniós pénzek felhasználása körüli szabálytalanságok miatt. Egy 10 százalékos általánybüntetést már el is fogadott a magyar kormány, de sokkal több pénz van veszélyben. A közbeszerzésekkel kapcsolatos rendszerszintű…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig valóban Orbán családpolitikájával van a gond

az index.hu referálja Jávor Benedek írását

A napokban több írás fogalakozik azzal a ténnyel, hogy „az a mocsok Brüsszel” százmilliárdok sorsát kifogásolja és mértes büntetések voltak, vannak és lesznek az EU-s pénzek szabálytalan felhasználásai miatt. A szerző blogján „2019. 05. 23. Veszteséglista: büntetések az EU-s forrásoknál” című írásában foglalja össze a témával kapcsolatos vizsgálódásai eredményeit.
Azonban a cikk végén tesz egy megjegyzést „A magyaroktól nem Brüsszel akarja elvenni a forrásokat: elveszi azt tőlük a saját kormányuk, és ezzel még azt is veszélybe sodorják, ami egyébként megszerezhető volna. ”, ami nagyon igaz, de előtte is volt egy, ami szintén igaznak tűnik. „Fokozódik tehát a feszültség a kormány és az Európai Bizottság között, de nem a családokat támogató programok miatt, ” – írja, ami a szándéka szerinti értelmezésben (odaszúrás csok-os hisztériának) meg is áll. Azonban jobban belegondolva az EU-s pénzek jellemző sorsába; azt kell mondjam, hogy téved. Az EU kifogásai egytől egyig az Orbán & bandájának saját családjait való támogatása miatt vannak! =))
csipetke
Továbbra is mi,azaz a kisemberek fogunk szívni azért,mert orbán az EU-s pénzekből a saját pereputtyát,és a haverokat gazdagította a szabálytalan,túlárazott közbeszerzéseken.Gyanítom,hogy szabályos,az EU-nak megfelelően lebonyolított közbeszerzést nem találtak az ellenőrök."Köszönet" a vak fidesz birkáknak,hogy ez a tolvaj banda még mindig garázdálkodhat.
papa.49
Ha a cigányt sarokba szorítják bármit megígér, a törvényeket stikában megváltoztatja, csak hogy pénzhez jusson !!!
Miközben itthon telepofával átkozza az Uniót !!!
Ezt nem tudják felfogni az olyanok mint a törökszentmiklósi agyhalott faszi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.