A budapesti nyomozók a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint elvette egy másik lány telefonját és pénzét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a "VII. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 23-án 15 óra 20 perckor tett bejelentést a fiatal, aki elmondta a rendőröknek, hogy előző este egy erzsébetvárosi bevásárlóközpontban megszólította egy hasonló korú lány. Miután beszédbe elegyedtek, az ismeretlen fiatal elvette a 16 éves lány telefonját, és a zsebeit is átkutatta; valamint pénzt követelt tőle. A támadó azt mondta, ha nem adja át neki az értékeit, akkor megveri.

Egy járókelő sietett a 16 éves lány segítségére, így a telefont visszakapta, azonban az elkövető a pénzével elfutott.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a bejelentéstől számított egy órán belül elfogtak a VII. kerületben. Amikor a rendőrök igazoltatták, kiderült, hogy két körözés is érvényben van ellene.

A fiatalkorú elkövetőt a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatására" – áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mrfingusz
Jó firma lehet ,már 14 évesen 2 elfogató paranccsal,biztos sokat szoláriumozott ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.