A XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója szerint a nyugat-európai média elhallgat bizonyos tényeket és ezzel beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásba.

Szabó Dávid pénteken az M1 aktuális csatornán azt mondta, a bevándorláspárti országok a kampányidőszakban próbálják a háttérbe helyezni a migráció negatív mellékhatásait, például a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket, a nyugat-európai média pedig ebben teljes mértékben partner.

A migráció jelenleg az embereket érintő egyik legfontosabb probléma, ennek megfelelően idén magasabb részvételi arányra lehet számítani a választásokon, a választás eredménye pedig új törésvonalakat fog létrehozni az európai politikában – közölte.

Míg a brüsszeli elit a nemzetállamokat és a nacionalista törekvéseket látja a problémák forrásának, addig a kutatások szerint a választók a problémát és azok félrekezelését Brüsszellel azonosítják, a megoldást pedig a nemzetállamokban látják – jelentette ki.

Az állampolgárok nem érzik közel magukhoz az Európai Unió intézményrendszerét, ennek Szabó Dávid szerint az az egyik oka, hogy az EP-üléseken a képviselők az embereket érintő problémák helyett "intézményi vitákkal és ideológiai csatározással" foglalkoznak.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Há' mééé'? TI mi más műveltek, pofátlan pénzéhes Dögök???
kokopelli
@tulipan: "Szabó Dávid"-ka!!...az "említett országok" nem tudják,mert az ország maga nem csinál semmit!
Azok sajtói,pártjai,lakóssága stb.-ik esetleg!!! Ezért nincsenek bevándorláspárti és ellenes országok!
man at work
A zsidók felülről (fehér gallérosok), a cigányok alulról (aranyszínű gallérosok), a parasztok (piszkos, vasalatlan gallérosok) meg minden szinten bomlasztanak.
Ez egy tragédia!

www.youtube.com/watch?v=MSVTOMkJdqs
man at work
Nem minden férfi buzi, aki ki tudja énekelni a magas C-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.