Három gyanúsítottat hallgatott ki a BRFK az újpesti autószerelő eltűnésével kapcsolatban. Antal Csaba, akinek több szerelőműhelye is van, egyik óráról a másikra veszett nyoma május 6-án.

A közelmúltban két, drága autók szerelésével foglalkozó vállalkozó tűnt el Magyarországon. A maglódi vállalkozó ügyében még nincs előrelépés, a másik, újpesti ügyben azonban – a két eset között a nyomozók szerint nincs összefüggés – a rendőrség pénteken közölte:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 6-án eltűnés miatt indult körözési eljárás, amellyel kapcsolatosan a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt május 8-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók azonosítottak három férfit, akiket 2019. május 23-án emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A két budapesti és az egy szentendrei férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.