Hét madárfióka pusztulását okozta egy postaládába betusztkolt, kéretlen szórólap.

Gyilkolt a fideszes szórólap

A Halásztelek elveszett állatai Facebook-csoportba posztoltak be több fotót és egy szöveget, ami szerint fideszes szórólapokkal öltek meg 7 madárfiókát – szúrta ki a 444.hu.

A postaláda gazdája szerint direkt ki volt írva, hogy madarak laknak benn, és nem kérnek szórólapot, sőt, fagolyókat is tettek oda, hogy ne férjen bele semmi, de az aktivistákat ez vagy nem érdekelte, vagy nem látták a figyelmeztetést.

A madarak így megfulladtak.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jó sok fideszes szórólap van nálunk is a szemétben.
vadsanca
Amit ezekre a szemetekre költenek, adják inkább az egészségügynek!
vacsi
@vadsanca: Ez valamennyi párt szórólapjaira, igaz! Feleslegesek, hisz mindenki, aki szavazni megy, pontosan tudja, kire akar szavazni, és miért. Senki nem a szórólapok alapján dönt.
cikicakk55
Mi értelme egyáltalán ezeknek a drága szórólapoknak. Én például olvasatlanul dobom Őket a kályhába való papírok közé( csak azt amelyik nem kormolja a kéményt), vagy oda adom az unokáimnak a papírgyűjtéshez. Engem nem tudna befolyásolni egyetlen ilyen újság vagy szórólap sem. Saját szememnek és saját fülemnek hiszek.Saját bőrömön érzem,hogy amit ez a kormány művel az mocskos és aljas dolog. Kár pénzt kidobni az ilyen szenny lapokra,na de az adófizetők pénzéből telik rá.
Yoda69
A fideSSesek nem csak az allatvilagot pusztitjak, de a magyarokat is.
Iden eggeig 35 ezer csaladot lakoltattak ki. Koztuk meg olyan is volt, aki 4 stadiumos rakos beteg volt, es esetleg mar csak honapjai lehetnek hatra. De ez nem zavarta O1G-t abban, hogy az utcara tegye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.