Orbán Viktor egy nappal az EP-választás előtt már úgy látja, ha Magyarország érdeke az, akkor a Fidesz marad a Néppártban

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Szóljon már neki valaki hogy fel vannak függesztve! hogy akar bent maradni?
kereső
"Magyaroszág érdeke"? Na ne röhögtess miniszterelnök! Soha nem is volt szempont előtted Magyarország érdeke. Csakis és kizárólag a te hatalmi törekvéseid számitottak, és a sok butyutának azt adtad el "Magyarország érdekeként". Mi történt egyébként? Nem jött be amire számitottál/számitottatok?(putyinnal), hogy a szélsőjobb -ahova egyébként saját jószántadból laviroztad be magad- mégsem lesz meghatározó erő? És nem te leszel a kakas szemétdombon? Szólt putyin ,hogy az EPP-ben nagyobb hasznodat veszi?-mert onnan tudod leginkább rombolni Európát, és a 74 éves európai BÉKÉT!? Ha neked tényleg Magyarország lett volna fontos bármikor IS!, akkor röpke kilenc év alatt nem forditod vissza az idő kerekét - és nem azon elmélkedhetnénk most, hogy ismét állampárti dikatúrát hoztál létre, amely egy sokkal rosszabb állapotban lévő országot eredményezett, mint amilyen 1988-89 volt minőségileg. Szétbarmoltál mindent-amihez hozzányúltál, ami az ország szempontjából fontos- az oktatást!- ami a legfontosabb,kinyirtad és elhallgattatad a kritikus értelmiséget, a sajtót, megvettél embereket az 2ellenzékből", hogy na mégis tartsuk fenn a "látszatot",hogy itt még demokrácia van.
Magyarországnak tényleg az volna az érdeke, hogy erős képviselete legyen az EP -ben, és az Európa Tanácsban, hogy a "brüsszeli" Európa Bizottságban olyan ember legyen hazánk képviseletében, aki nem a lopásaitokat hazudja el- TAO kedvezmény indoklása-és téged szolgál, mint tette ezt navracsics, és amire készül trócsányi is!
Ha van benned még egy kis "lelkiismeret", akkor jobban teszed, ha nem forogsz tovább szélkakas módjára. Megbizhatatlan-és hazug vagy minden porcikádban. Remélhetőleg ez már világos ott a Lajtán túl IS. Mi meg igy jártunk- miattad.
Te tetted ezt kerál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.