Harmadik az MSZP-P és csak negyedik a Jobbik, a Momentum pedig eszerint a mérés szerint is bejut az Európai Parlamentbe.

(Forrás: Index)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Nézőpont Intézet alaposan körbekémlelt – mint Matolcsy mester, amikor értesült a remek hírről: mégsem az ő magánügye, hogy mire költi a mi pénzünket – és azt kellett látnia, hogy Magyarországon másfélszeresére nőtt a terrorfenyegetettség ÉRZÉSE. De tényleg. Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,99 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@papa.49: Bocsi, azt hittem valami másikra utaltál. Az egyébként brutális. Nem csoda- hogy ma Magyaroszág képviseletében!!! egy duetsch tamás ülhet az EP padsoraiban, és nem Jávor Benedek.Minősit ez minden fidess-re szavazót, nem a minőség na!!! Hatványozottan igaz ez azokra, akik magasabban képzettek, és mégis oda szavaznak.
papa.49
@kereső: Igen elkeserítő, hogy olyanok akik az orruknál tovább is látnak miért hagyják magukat befirőlni a fütyisz által, talán anyagi előnyökért, de a nagy tömeg nem nyer a szavazatával semmit ugyanolyan nyomorúságosan él mint a többi, aki nem a fütyiszre szavazott !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 10:16
De honnan tudta a nézőpont a DK jó szereplését ilyen biztosan?!?!?!
papa.49
@bencemacska: A beNézőpontnak vannak ,,fülei,, minden kormány szervnél !!!
Eladott Ország
Orbán eljátszhatja a nagy “győztest”, mint az a futballcsapat, amelyik fel sem engedi az ellenfelet a pályára, és úgy győz. De ezt már senki nem veszi komolyan, ennek Európában semmiféle értéke nincs. Még azt sem tudta elérni, hogy az EU megutálja Magyarországot és a magyar népet, hiába azonosítja velük önmagát, mert csak Orbánt utálták meg, még ha ennek vannak is hátrányai Magyarország számára. Nem a magyarok, hanem Orbán szavazatai nélkül akar európai bizottsági elnök lenni Weber, és ha ezt megteszi, Orbán zsarolási potenciálja a nullával egyenlő. Ha a választás után az EU rendezi a sorait, és választ talál arra, hogy az Európa-ellenes, az Uniót romboló erők ne legyenek képesek megpuccsolni a közösség működését, akkor Orbánnak vége. Ha kötelezik az európai ügyészségre, akkor a börtön kapuja nyitva.
https://nepszava.us/orban-az-ep-valasztastol-...
Commenter
@Eladott Ország: Így legyen,@Eladott Ország. Hasonlót írtam egy másik topicba, aztán most találtam rá a hozzászólásodra.
"Ha kötelezik az európai ügyészségre, akkor a börtön kapuja nyitva"...dobják el a kulcsot, és maradjon örökre zárva az a börtönkapu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.