Harmadik az MSZP-P és csak negyedik a Jobbik, a Momentum pedig eszerint a mérés szerint is bejut az Európai Parlamentbe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@Aki Én: @papa.49: 1998-ban önkormànyzati vàlasztàsok előtt, a hívők lelkesen gyűjtötték a kopogtató cédulàkat, az szdsz-nek.Valahogy meg kell szólgàlni a történelmi egyhàz stàtuszt+ azt a 758 milliót kapott Németh Sàndor "gyülekezete".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@papa.49: Bocsi, azt hittem valami másikra utaltál. Az egyébként brutális. Nem csoda- hogy ma Magyaroszág képviseletében!!! egy duetsch tamás ülhet az EP padsoraiban, és nem Jávor Benedek.Minősit ez minden fidess-re szavazót, nem a minőség na!!! Hatványozottan igaz ez azokra, akik magasabban képzettek, és mégis oda szavaznak.
papa.49
@kereső: Igen elkeserítő, hogy olyanok akik az orruknál tovább is látnak miért hagyják magukat befirőlni a fütyisz által, talán anyagi előnyökért, de a nagy tömeg nem nyer a szavazatával semmit ugyanolyan nyomorúságosan él mint a többi, aki nem a fütyiszre szavazott !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 10:16
De honnan tudta a nézőpont a DK jó szereplését ilyen biztosan?!?!?!
papa.49
@bencemacska: A beNézőpontnak vannak ,,fülei,, minden kormány szervnél !!!
Eladott Ország
Orbán eljátszhatja a nagy “győztest”, mint az a futballcsapat, amelyik fel sem engedi az ellenfelet a pályára, és úgy győz. De ezt már senki nem veszi komolyan, ennek Európában semmiféle értéke nincs. Még azt sem tudta elérni, hogy az EU megutálja Magyarországot és a magyar népet, hiába azonosítja velük önmagát, mert csak Orbánt utálták meg, még ha ennek vannak is hátrányai Magyarország számára. Nem a magyarok, hanem Orbán szavazatai nélkül akar európai bizottsági elnök lenni Weber, és ha ezt megteszi, Orbán zsarolási potenciálja a nullával egyenlő. Ha a választás után az EU rendezi a sorait, és választ talál arra, hogy az Európa-ellenes, az Uniót romboló erők ne legyenek képesek megpuccsolni a közösség működését, akkor Orbánnak vége. Ha kötelezik az európai ügyészségre, akkor a börtön kapuja nyitva.
nepszava.us/orban-az-ep-valasztastol-fuggetlenul-kinyirta-magat/
Commenter
@Eladott Ország: Így legyen,@Eladott Ország. Hasonlót írtam egy másik topicba, aztán most találtam rá a hozzászólásodra.
"Ha kötelezik az európai ügyészségre, akkor a börtön kapuja nyitva"...dobják el a kulcsot, és maradjon örökre zárva az a börtönkapu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.