Az interjút Csermely Péter készítette, mindenhol azt írják, "nyilatkozta lapunknak a miniszterelnök. " Az interjú alapján Orbán a következő tíz évben is főleg a migrációról beszélne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, akkor most hogy is van a "média ellenszél", elvtársak? Meg a média "sokszínűsége, amiről oly lelkesen mesél a fidesz? Ja más szine van némelyik lap fejlécének!
Eladott Ország
Ha valakinek nem rémlene már: Pecina az az osztrák sötét alak, aki segített kinyírni a Népszabadságot (egyik napról a másikra hirtelen megváltoztak a médiafogyasztási szokások, nem tehetett mást) a Mediaworks-öt pedig szőröstül-bőröstül a Fidesz kezére játszotta. A megyei lapok azóta állampárti egyenpropagandát terjesztenek és engedelmesen szolgálják az urat. Nos, Orbán Viktornak nincs hozzáfűznivalója újdonsült osztrák haverja korrupciós ügyéhez és bukásához (pontosan ugyanúgy, ahogy arról sincs mondanivalója, hogy az alig 33 éves vejének az ő miniszterelnöksége ideje alatt összeharácsolt 32 milliárd forintos, toplistás vagyonával mi a helyzet). Pedig nem volt olyan régen május 6-a, amikor Isten hozta Strache alkancellár urat Budapesten, és nem győzték egymást agyba-főbe dicsérni Európa 21. századi önjelölt Dobó Istvánjával. Az elvakított tábornak megteszi az az ócska duma, mely szerint más országok belügyeibe nem avatkozunk (dehogynem!) és üzleti ügyeket nem kommentálunk, egy kínzó kérdés azért magyarázatra szorul: mit keres Orbán (és Pecina) neve egy olyan ügyben, amelynek nyilvánosságra kerülése nyomán Ausztria alkancellárja lemondásra kényszerül és előrehozott választásokat kell kiírni az országban? Nekem úgy tűnik, hogy a miniszterelnök úr márpedig nyakig benne van ebben az osztrák belügyben, azt is mondhatnánk, hogy a Strache úrral fenntartott, bimbódzó politikai szerelmi kapcsolat tökéletesen ráégett. És miután a szomszédos országban kvázi politikai válságot okozott Strache leleplezett korrupciós ügylete, az még egy jó ideig európai közélet napirendjén fog szerepelni, és nem lehet majd úgy tenni, mintha meg sem történt volna. Akkor is, ha a Pecina által Orbán kezére játszott egyenmédiában sehol nem írják le Orbán nevét Strache bukásával összefüggésben, a sorosozás-migránsozás itt már lehet, hogy kevés lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.