A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egymillió forintot rabolt Budapest II. kerületében.

Még február 6-án éjfél után feszítette be az Ördögárok utcai családi ház ajtaját. Arcát egy maszkkal eltakarva a hazaérő tulajdonosra fegyverutánzatot fogott, pénzt követelt. A sértett a fenyegetés miatt egymillió forintot átadott a támadónak, aki elmenekült a helyszínről.

Május 13-án délután viszont vissszatért a rablás helyszínére, újfent megvárta a tulajdonost, ismét megfenyegette, pénzt követelt tőle. A sértett ezúttal nem tett eleget követelésének, a maszkos férfi rövid szóváltás után, értékszerzés nélkül távozott.

A nyomozók azonosították az elkövetőt, egy 38 éves ózdi férfit, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ bevonásával csütörtökön Budapest VI. kerületében, a Király utcában fogták el, majd lakásán kutatást tartottak.

Megtalálták a rablásnál használt maszkot és gázpisztolyt is. B. Krisztiánt fegyveresen elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. ​

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.