Eldurvult a jegyellenőrzés a szegedi 3F-es villamoson a napokban.

Azt állítja egy férfi, hogy bántalmazta egy ellenőr a 3F-es villamoson. állítása szerint május 6-án kora délután szállt fel a járatra. Volt nála jegy, érvényesítette is, de a jegyen felhasználási időpontként 2018. december 31-e szerepelt. A férfi azt mondta, azért használta a jegyet, mert korábban a menetjegyiroda és egy buszsofőr is azt mondta neki, hogy utazhat vele, a dátum csak azt jelenti, hogy a cég meddig értékesítheti a jegyeket.

Az ellenőr azonban mást gondolt erről, közölte, hogy nem jó a jegy és állítása szerint azonnal minősíthetetlen stílusban kezdett vele beszélni, fenyegette, és azt mondta neki, hogy börtönbe fog kerülni.

A percekig tartó veszekedés után az utas végül úgy döntött, hogy leszáll, állítása szerint ekkor bántalmazta az ellenőr, először a karját és a ruháját fogta meg, hogy visszatartsa, majd, amikor ebből a szorításból az utas kiszabadult, és megpróbáltam leszállni, az ellenőr beletaposott a térdébe.

A férfi végül lejutott a villamosról és a kórhába ment, hogy látletet vetessen fel a sérüléséről, de az ellenőrök végig követték, rendőrt hívtak rá, ők pedig meg sem várva a vizsgálatot előállították.

(delmagyar.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tetves, köcsög ellenőrk...az anyjukkal kellene nemi élete élni,
lehetőleg orálisan, mert az a " családban " marad !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.