Kádár János nem kérte a csapatok kivonását, pedig már korábban is hamar elege lett az országnak az ideiglenesen állomásozó csapatokból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
O1G-nek is erre kellenének az orosz csapatok, hogy hatalomban tartsák és ezzel megmentsék őt a rá váró életfogytiglani börtöntől, amit azokért a bűnökért kap, amiket az ország ellen elkövetett. Mert bukása esetén mindegyikért felelni fog és ezt jól tudja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: a bérszavazók meg ukránul kérdezik hogy hová kell ikszelni a fideszre? A párt emblémáját sem ismerik fel?!
Az oroszok atomot, szennyet, lelakott laktanyákat, minden nyavalyát itt hagytak. Lealázott országot és embereket. Egy életképtelen rendszer maradványait. A létező szocializmus ami bebizonyította hogy nincs is. Erre az álfilozófiára van leképezve a csuti mostani rendszere is.Aztán a csuti alatt csendben visszalopóztak az oroszok.Eldöntötte ezt már a csutitetű az ál-lázongó beszédével a Nagy Imre temetésen! Többszörös hazaáruló, csaló, alkotmányos rendet megdöntő. Nem az EP-be való a pártjával együtt hanem a börtönbe.És most is csalni fog.
papa.49
@Commenter: Én nem is várok mást pont ezt ...
Commenter
@papa.49: én se. De azért ellene szavaztam, még ha elcsalja is, és Pálffy asszony szerint az ukrán és az összes bérszavazót segíteni kell. Javaslom, az orosz és az ukrán nyelvet egyszerre tegyük kötelezővé az angol, a német, a francia helyett... Egy iskolában volt a szavazás, sehol egy ellenzéki plakát. Az iskolaudvaron a fákon a fidesz plakátjai a bevándorlás ellenes szlogennel. És nem ma lettek kirakva. Van még olyan a csuti regnálása óta hogy kampánycsend?
papa.49
@Commenter: Már nincs, csak a szavazó helyek meghatározott körzetében nem lehet plakátolni !!!
De ezt se tartják be a fütyiszre ez se vonatkozik !!!
Commenter
@papa.49: én nem nyúltam a plakáthoz nem is írtam rá semmit. Pedig sok helyen patkány és egyéb feliratos ellenzéki plakátokat láttam. Volt persze itt-ott megtépett fideszes plakát is. Nem jönnek rá a vandálok hogy ezzel nem a pártnak ártanak, viszont milliók mentek el ezekre a reklámokra. A közvagyont rongálták.Nincsenek emberek tisztában fogalmakkal. Betartott valamit a fidesz? az országnak tartott be a tavalyi ígéretével: mindenen és mindenkin bosszút állt az "ő" országában, holott ez messzi nem az ő országa és nem is lesz soha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.