Nemzeti Választási Iroda közzétette az eredményeket.

Íme a 2019-es EP-választások hivatalos végeredménye

Összesen 21 mandátum sorsa dőlt el a vasárnap szavazáson.

Az eredmények:

Fidesz.KDNP: 52,14 % – 13 képviselő

DK: 16,26 % – 4 képviselő

Momentum: 9,92 % – 2 képviselő

MSZP-Párbeszéd: 6,68 % – 1 képviselő

Jobbik: 6,44 % – 1 képviselő

A szavazatok száma pártonként:

FIDESZ-KDNP – 1 777 757 (52,14 százalék)

DK – 554 286 (16,26 százalék)

MOMENTUM – 338 314 (9,92 százalék)

MSZP-PÁRBESZÉD – 227 786 (6,68 százalék)

JOBBIK – 219 539 (6,44 százalék)

MI HAZÁNK – 113 529 (3,33 százalék)

MKKP – 89 635 (2,63 százalék)

LMP – 74 554 (2,19 százalék)

MUNKÁSPÁRT – 14 385 (0,42 százalék)

A választási részvétel 43,36% volt, a megszámlált érvényes szavazatok száma összesen: 3 409 785.

Forrás: hvg.hu

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az egész országban nem volt egyetlen választókörzet sem, ahol ne a fidesz nyert volna! - szegedi maszop fölény? Hol van az már?
Ennyire csak nem lehet megvezetett, vagy hülye az egész ország?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Nos, most aztán csak jó dolgok történhetnek az országban is, és az EU-ban is, ellenfél nuku! Most mi lesz? !
Hm...
Attól tartok, majd csak kitalálják!
division
@JAJMÁR: Azon az 58% - on kell számon kérni akik ma sem voltak hajlandóak felemelni a seggüket a fotelből és elmenni szavazni.
JAJMÁR
Ennyire nem nyert még párt EU -s választást, mint a Fidesz, talán csak a máltai munkáspárt :-D mondta a nagyokos mittudoménki valami fideszes
JAJMÁR
@division: Nem kérek én számon semmit rajtuk. Nem rajtuk kell!
F_Viktor
Valahogy nagyon elmaradtak a fityesztől a szavazóik, pedig utaztattak rendületlenül Ukrajnából, Szerbiából, ment ezerrel a halottak szavazása Romániából, Szlovákiából, vették 5 000 forintért a cigány és szegények szavazatait, s mégis csak 1 777 861 voksot tudtak összecsalni??!!
division
@F_Viktor: 8 millióan szavazhattak kis hazánkból, szóval nem másokra kell mutogatni megint.
division
@JAJMÁR: Dehogynem. Na meg persze a nagy ellenzéki összefogás is ludas, hiszen fontos egy nagy párt helyett 100 kispárt...
JAJMÁR
@division: Az ellenzék nem ludas, hanem vastagon hibás! A kormánypártok - vagy inkább párt - meg azért nyer, mert nála van minden eszköz, és piszkosul szórja a pénzt-pénzünket- nem mindig korrekt kampányára!
Ez van, és ez is marad, vagy eszi vagy nem, nem kap mást!
JAJMÁR
Málta kommunista pártja tudta csak megcsinálni ezt a "nyerést", mert ugye aki nagyon nyer, az nagyon furának kéne, hogy legyen, nem? Nem, nem gondolom, hogy a választáson csaltak. Arra már nem volt szükség.
division
@JAJMÁR: Azért ha az az 58% tudta volna mit kell tenni amikor választás van másként is alakulhatott volna a helyzet. Abszolút igaz az a mondás, hogy aki nem megy el szavazni az a Fideszre szavaz, mivel a kormánypárti oldal szavazói elmennek, páran még az ellenzéki oldalról is, de ők kevesebben vannak, így döntenek az otthon maradók.
F_Viktor
@division: Nem mutogatok, a tényeket írtam meg!
Rekord részvétel mellett, orbán rekord mozgósítása mellett (én csak ma két hívást és egy SMS-t kaptam tőlük!), a szokásos csalások mellett csak 1 777 861 voksot tudtak behúzni.
Én a helyükben ezt csalódásnak élném meg.
JAJMÁR
@division: Igen, persze, de szét lett verve az ellenzéki oldal. Én is gondban voltam, hogy hova tegyem az x-et... és oda tettem, akik be se jutottak :-D
Az ellenzék szétesése nem véletlenül történt. Ez már nem demokratikus felállás, a parlamenti demokrácia csupán látszat, de az tény, hogy ehhez gazsulál az egész brancs. Ezért nem mennek el az emberek szavazni. Én megértem őket.
verőce21
Az egész országban nem volt egyetlen választókörzet sem, ahol ne a fidesz nyert volna! - szegedi maszop fölény? Hol van az már?
Ennyire csak nem lehet megvezetett, vagy hülye az egész ország?
division
@F_Viktor: A győzelem soha nem lehet csalódás, mindegy hogy 10:0 - ra nyer egy csapat a döntőben vagy csak 1:0 - ra. A lényeg a végeredmény. Ezen az otthon maradt 57-58% tudott volna változtatni, de látható hogy abszolút nem érdekelte őket az egész. Na persze az tény, hogy ők is csak akkor, ha nem sok párt közül kellene választaniuk, mert így megoszlanak a szavazatok.
F_Viktor
@division: Írod:
"Azért ha az az 58% tudta volna mit kell tenni amikor választás van másként is alakulhatott volna..."

Ezért ad optimizmusra okot ez az eredmény. A fityesz szavazótábora kezd kipukkadni, az ellenzéknél még ott a potenciál.
Jó látni a Momentum eredményét, ami engem igazol, hogy a 16-26 éves korosztályt 100 százalékban elvesztette orbán, ők lesznek a kormányváltó párt.
division
@F_Viktor: Amíg ennyi kis párt van addig biztosan nem.
JAJMÁR
@division: Látom, nálad beragadt ez az otthon maradt szavazóréteg... nos, ez felveti azt is, hogy a fityiszre se! akartak szavazni. Add össze az otthonmaradtakat az ellenzéki szavazókkal... De tökmindegy! Ez a hapsi, már nem engedheti meg magának és a pártjának se, hogy ne nyerjen és nagyon, mert akkkor az nem kicsi bukás lesz! De egyszer minden korsó eltörik. Ha nem ma, akor holnap! A sorsa előre meg van írva! De én alapvetően optimista ember vagyok, és most arra készülök, hogy a magyar lesz a legnagyobb nép a világon :-D
F_Viktor
@division: Ősszel, egy szorosabb együttműködéssel, magasabb részvétellel lazán legyőzhető lesz a fityesz!
rokker33
Gratulálok a Fidesz újabb magas győzelmének!A balf.sz ellenzéknek és a maradék több millió szavazásra jogosult,de nem szavazó embernek köszönhetően újra 50% feletti győzelmet arattak!Természetesen a DK is szépen teljesített !Megint a 2 legnagyobb tolvaj van az élen!
Desischado
@F_Viktor: Viktor, én ezt jelzésértékűnek találom! Fogy a levegő körülöttük, végre! Az Euban is kisebbségben vannak, végre! Szerinted nem jól látom? Érdekelne a véleményed!
verőce21
Az otthonmaradottak természetesen mind az ellenzékre szavaztak volna! :)
F_Viktor
@Desischado: Én is ezt látom. Mindent megtettek, hogy mozgósítsák a szavazóikat, a szokásos csalásokat is bevetve 750-800 ezer szavazót vesztettek.
De az is lehet, hogy nem elpártoltak tőlük, hanem az egészségügyi politikájuk irtotta ki őket. Végleg.
JAJMÁR
@Desischado: Nem nekem írtad, de sajnos én nem így látom, nem fog változni semmi, amíg a bevándorlás problémáját meg nem oldják, mert csak és akkor tudnák kihúzni a méregfogat, ha a bevándorlás megállna! Az pedig nem fog mostanában megtörténni. A folyamatok nem azt mutatják. Azt lovagolta meg Orbán, és az a ló még sokáig viszi, ráadásul ez egy "Trójai faló", be az EU-ba! Megjósolni se merem, milyen vége lesz!

,
rokker33
@verőce21: igen de amiért nem mentek el szavazni megint a Fidesznek kedvezett a kevesebb mint 2 millió szavazóval is magas eredményt értek el és csak ez számít!Aki otthon maradt az a Fideszt támogatta!!
verőce21
@rokker33: Az egész ország szavazóinak többsége szembe ment a forgalommal az autópályán!
Csak itt a blogon ez a 36 félbolond lipsi tudja a jó irányt! :)
namihami
A birkák ismét önként a nyakukba ültették a kolompost.
Lehet tovább asszisztálni a lopáshoz. És, ismerve a Füstöst, erre hivatkozva, még szemérmetlenebbül fogja folytatni. És a birkák boldogan bégetnek hozzá.
Yoda69
Gartulalok a DK nak az elért 4 helyért illetve a momentumnak. Nekik sokáig a bejutás is kérdéses volt.
A fideSS messze alulmulta önmagát pedig kozpenz száz milliardjait költöttek hazug kampanyukra.
Aminek kifejezetten örülök hogy az Unióban messze alulmaradtak a náci pártok, így a fideSS nem tud meghatározó erő lenni romboló fasiszta politakajaval.
division
@F_Viktor: Rajtam semmi nem múlik, én csak egy szavazó vagyok, aki el is megy:-)
division
@Yoda69: Már egy 2. hely sem ér semmit, legalábbis amikor sportpályafutásom alatt kikaptam olykor a döntőben úgy éreztem kár volt az egészért, hiszen hiába győztem le vagy tíz ember előtte:-) Semmi nem számít csak ha első vagy, és ez igaz az élet minden területére.
Yoda69
@division: Szerintem meg nem. Ez az ut vezet a sikerhez. Ha megnezed milyen ellenszelben, es milyen aljas media foleny elleneben tudott az ellenzek 48%-ot szerezni, akkor az nem rossz eredmeny. Es ha azt nezed hogy egesz Europaban a demokratikus erok magas folennyel gyoztek, akkor a magyar demokratak szamara is van esely. Szerintem orbanek napjai meg vannak szamlalva, es ha egyszer megbuknak, akkor orbannak es slepjenek hosszu bortonevek neznek ki.
lampa laz
Az elempé "sikerének" örülök +a jobbiké sem kutya, mert ezt érdemelték a választóktól, h tavaly hozzásegítették a fideszt az újabb 4 évükhöz. Lassan sikerül a lencse közül a babot kiválogatnunk.
Gauntlet
1661: török áfium
2019: narancsos áfium!
verőce21
@JAJMÁR: (23:31) "Én is gondban voltam, hogy hova tegyem az x-et... és oda tettem, akik be se jutottak " - Hiába no, neked a "szerelem a régi, a szerelem új..."
www.youtube.com/watch?v=hL0tnrl2L_U
FLETÓ
Mi az hogy nagyon is... itt az új SZDSZ...
simmering73
"Orbán Viktor a magyar történelem egyik legsötétebb alakja. Mert voltak felelőtlen, ostoba gazemberek azelőtt is, voltak e népnek hitetői, de olyan mocskos gazember, aki szándékosan és tudatosan félemlíti meg, rémíti meg, és csapja be a magyar népet, mint ő, még nem volt. Magyarország belépett a legszörnyűbb sci-fi-k világába, és valósággá tette a programozott, agymosott emberek társadalmát, akik gonosz emberek és erők uralma alatt élnek, és ölni tudnának azok igézete, hazugsága, agymosása alatt. Orbán a legaljasabb ösztönökre játszik, a magyarok idegenektől való félelmére, a zsigeri antiszemitizmusra, a zsidó világösszeesküvés náci ideológiájára. Orbán mindent a kezébe kaparintott, fasiszta államot irányít, megbéklyózta az embereket a náci popagandával. Eközben módseresen kifosztja őket."
nepszava.us/magyarorszag-megfelemlitve-szavaz-ami-ellentetes-europaval/
simmering73
Terel a juhászkutya. Nem az egész ország hülye, te megvezetett barom, hanem csak az a 1,5 millió agymosott birka, aki teleszart gatyával húzta az ikszet.
verőce21
@simmering73: Ha a több mint 8 millió szavazóból másfél millió így szarrá tud verni benneteket, mire fel vagdalkozol a semmibe?
Eladott Ország
Szóval megint oda jutunk, hogy előbb országon belül kellene cselekedni. Az biztos, hogy ez már komoly áldozatok nélkül nem fog menni. De ha holnapig vár az ország népe, akkor még több áldozatot fog követelni a változás, holnapután pedig még annál is többet. De a legtöbbet az, ha minden úgy marad, ahogy van.
RonaGyuri
Mennyi is az annyi?

Azért ebben van nem is kis jellemző

Hogy a derék origo.hu nagyobbat mond, mint az NVI, az egy dolog, de a porfolio.hu még vacillálásban van A derék portál azzal kezdi, hogy
„Választási eredmények
FIDESZ-KDNP 52.26 % 13 mandátum
DK 16.21 % 4 mandátum
MOMENTUM 9.90 % 2 mandátum
MSZP-P 6.67 % 1 mandátum
JOBBIK 6.42 % 1 mandátum
….”

majd
„Íme, a végeredmény - kijöttek az NVI adatai2019.05.26 22:48
Fidesz-KDNP: 52,14%
DK: 16,26%
Momentum: 9,92%
MSZP: 6,68%
Jobbik: 6,44%


Ja és hogy a valalsztas.hu oldalon egész más számok vannak az már csak móka!! =))
Macskaszem
Geci úr, a módszert be lehetne vetni a focipályán is. Az ellenfelet egyszerűen nem szabad felengedni a pályára, és akkor annyi gólt lőnek a falábúak, amennyit csak akarnak.
Eladott Ország
@verőce21: tegnap, 23:31; Jobban teljesít a gazdaság, de kib@szottul hasít a magyar futball is, stadionokban verhetetlenek vagyunk, de a kutya nem kíváncsi a nagy felcsúti csodára, úgyhogy a Puskás Akadémia meccseire Felvidékről importálnak nézőket (2800 iskolást!), hogy az ürességtől kongás fülsiketítő zajától nehogy megbolonduljon a despota vezér. Persze, hogy itt jobb az élet, csak a sok hülye elmegy inkább rabszolgának külföldre. Most már nem a munkanélküli segélyes beismerő vallomások ideje van, nem a tömegesen visszatérők sikertörténetétől hangos az élet, maradt a csupasz, letaglózó irónia: itt jobb az élet, csak hát a sok hülye elmegy inkább rabszolgának. A kivándorló magyarok, az életükben soha a piacon egy percet nem dolgozó, sufnijogászokból és nagypályás gazemberekből álló kormánnyal szemben igenis mércének tekintik az uniós béreket és úgy gondolják, hogy az alamizsna, a közmunka, a megbecsülés hiánya nem biztosít élhető jövőt. Egy olyan országban, amely versenyképességét már csak abban képes mérni, hogy Európa legbiztonságosabb sarkának nevezi magát , nem azért mert valóban az, hanem mert a Nyugat-Európát fenyegető veszélyekkel, a propaganda hazugságaival ellentétben nem kell szembenéznie , amely az elmúlt években minden, nem a pártszékházban hamisított statisztika szerint gazdaságilag leküzdötte magát a magma alá, amelynek miniszterelnöke nem tekinti mércének az uniós béreket, ott nemigen lehet mást tenni, mint rablómesékkel kibújni a totális kudarc és felelősség alól. Több százezer magyarnak annál rosszabb már nem lehet, mint az, ami elől elmenekülni kényszerült. Számukra annál nagyobb kizsákmányolás sehol nincs, mint ahogyan itthon kizsákmányolta őket ez a kormány. scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
verőce21
@RonaGyuri: Várd meg a szerda estét a végleges eredményekért! A levélszavazatok visszahozhatják még azt a 14. mandátumot is a Fidesz-KDNP koalíciónak.
maci0427
A 2019 októberi önkormányzati. választásokon is tarol a Fidesz. Érdekes jelenség a DK, feljövése Dobrev Klárával. Ebből is látszik az, hogy ennyi kis párt nem kellene, az LMP. is bukott és jobb lenne ha beállnának mind a DK. mögé, akkor talán valamikor elsők is lehetnek ! De a 2022 -es választásokat ia viszi majd még a Fidesz !
Yoda69
@Shikari: A tortenet nem errol szol te szerencsetlen. orbanek nem hogy 2/3-ot de a mandatumok 80%-at tuztek ki celul. Erre be is aldoztak tobb szaz milliard forintnyi kozpenzt. Hoztak a bocskoros romanokat, a budoslabu ukranokat, a ciganyokat minden honnan. Levelbe lehetett rajuk szavazni.
Aki Én
@Shikari: @verőce21: Nektek mondhat bárki bármit. Az értelmi képességeteket mutatja, hogy Európa legkorruptabb, leghazugabb, legkárosabb pártjának drukkoltok. Pontosan tudjátok, hogy ez az eredmény is csalással született. Közpénz korlátlanul, fideszes ,,közmédia", közpénzen felvásárolt, propagandává züllesztett média 99%-ban, láncszavaztatás, lefizetett romák, kettős szavazás...
@Shikari: Nálad még tudni lehet, hogy magad sem hiszed a sok hazugságot, de ez a dolgod.
@verőce21: Nálad más a helyzet. Te egyszerűen mélysötét vagy.
JAJMÁR
@verőce21: Hűséges típus vagyok, de azért nem ennyire! Azért jó a zene, köszi :)
De a rockos, pörgős zenéket jobban élvezem :)
Aki Én
@Shikari: ...inkább álmdozó, mint hazaáruló.
JAJMÁR
Mostanra átértékeltem a tegnapi eredményeket. F-Viktornak igaza van! Ezek nem nyertek, mert veszítettek az előzőhöz képest - de bármennyire is veszítenek, mindig nyerésnek adják el - ! Persze, a választást megnyerték, de a Webernek nincs szüksége Orbán 14 szavazatára, és egyáltalán nincs rá szüksége semmiben. Hoppá!
Az EU Parlamentben pedig nincs többségben a Néppárt! Hoppá!
Hiszen a szocik és a liberálisok bármit elérhetnek :)

Ennyi, lehet csodálkozni!

Az meg, hogy ki mennyire veri a mellét, részletkérdés...
JAJMÁR
A Momentumra kellett volna szavaznom. Mostantól én is velük vagyok, kedves fiatalok, bennem is egy újabb támogatót találtatok :)
Tiétek a jövő!
Aki Én
@Shikari: ...még annyit, hogy a fidesz megmutatta , hogy egy számukra brutálisan fontos szavazáson, ennek megfelelő elképesztő mozgósítással, felfoghatatlan összegű közpénzzel, példátlan médiatúlsúllyal és egyéb csalásokkal mire képes.
Az tisztán látszik, hogy rettentő gyenge a valós támogatottságuk a hazudotthoz képest.
Az ellenzéké meg úgy siralmas, ahogy van. Vagyis az emberek valami egészen másra vágynak. Azok is, akik egyébként a fidesz ellen, az ellenzékre szavaztak. Én sem meggyőződéből szavaztam, hanem a fidesz ellen.
csak úgy....
@Shikari: www.youtube.com/watch?time_continue=195&v=5X3hKKwArxs :)
tibi , az egész ronykonyságod a fideszre szavazott? mit kezdesz azzal a rengeteg pízel, amit kaptá (5000ft) ? :)
álmodozó inkább te lehetsz,múltkor még arról álmodoztál,hogy orbán vezeti majd az eut ,hát ez nem jött be.
csak úgy....
Egy normális országban ,ha egy párt pénzért vesz szavazatokat ,azt a pártot kizárják !
Eladott Ország
@verőce21: ma, 08:22; ORBÁN AZ EP-VÁLASZTÁSTÓL FÜGGETLENÜL KINYÍRTA MAGÁT. Orbán Magyarországon felszámolta a jogállamot, elfoglalta a bűnüldözést, megszállta a közmédiát, orosz pénzen eltörölte a sajtószabadságot, felszámolta az egyenlő és demokratikus választásokat, ezért a magyarországi hatalmát nem lehet jogállami és demokratikus úton megdönteni. Ezért azt valószínűleg ki kell várni, amíg magától szétrohad, és akkor a nép elkergeti.
Remélhetőleg a nép megköveteli, hogy törvényes felelősségre vonás legyen, bíróság elé állítsák a családjával és az egész maffiával együtt, és amíg él, a börtönben legyen, teljes vagyonelkobzás mellett. A legnagyobb veszély azonban elhárulni látszik, Orbán Európában kivégezte és lenullázta magát. Elég volt néhány hónap. Hibát hibára halmozott, így ember még nem nyírta ki magát.
nepszava.us/orban-az-ep-valasztastol-fuggetlenul-kinyirta-magat/
verőce21
@Aki Én: (09:44) "csalással született eredmény"? - mindenhol az országban?
Mélybuta vagy te Feri!
Aki Én
@verőce aki 21re lapot húz: Túl buta vagy ahhoz, hogy számítson a véleményed. Úgy mentek szembe a közakarattal országosan, ahogy te itt ezen az oldalon. Te a rendszer súlyos áldozata vagy, ennek pedig egy oka van: az ostobaságod.
verőce21
@A ki ha nem Én: Az egész ország választói többsége szembe ment a forgalmaddal! :)
Csoda, hogy túlélted, Feri!
verőce21
@Eladott Ország: "Orbán Európában kivégezte és lenullázta magát" - valóban? Azért esedeznek a kegyeiért Európában?
verőce21
@Shikari: (11:42) Ezen a @Aki Én: -en csak röhögni lehet. Napóleonnak képzeli magát. Csak azt nem értem, miért nem vonul vissza az elmegyógyintézetbe?
verőce21
@Shikari: A "többség", az a 36 db többi félbolond itt a blogon. :)
Rockxy
a lufi az egyik nagyon jelentős környezetkárosító baromság, bármennyire is tetszetős, meg cuki.
Aki Én
@verőce21: Az is tény, hogy ketten menetek szembe a ,,36"-al. A valós országos arány is hasonló lehet.
Az viszont beteges, hogy magatoknak is hazudozva tényeket hagytok figyelmen kívül, illetve tagadtok el. Jobbulást beteg hitgyülis lúzer :)
Aki ebben a történetben csupán annyit lát, hogy a többség fideszes, az egész egyszerűen elmebeteg.
De hisz ezért fideszes... :)
Aki Én
@Shikari: Parádés ahogy győzköditek egymást. Megmosolyogtató, ahogy ketten szembementek ,,36"-al, miközben többségről hadováltok és nem értitek miért nem vagytok hitelesek.
Hát kérem szépen, ez tükrözi a valós országos arányt is.
Tudom, tudom, fidesz és az ő többségi támogatottsága. bla, bla, bla...
Ezt mondja a 2 milliós ,,többség" :)
Mert hogy a fidesz mindenkit mozgósított akit lehet. Pár százmilliárd propagandára, mi az nekünk...
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: benneteket,csak a szintén fideszre szavazó illusztris ,értelmes kollégáitok miatt irigyellek, kb. így néz ki és beszél egy átlag fideszes...
www.youtube.com/watch?time_continue=195&v=5X3hKKwArxs
fogadok,hogy te tibim ,pár napra fölfügesztetted a cigók üldözését . :)
csak úgy....
@Shikari: hahó tibi! :) orbán mikortól vezeti a zunijót ? :) hallom cigóbarát letté a sok értékes szavazatér...
FLETÓ
@Eladott Ország: Persze! Csak mi Moszkvába megyünk üzletelni, ti meg Brüsszelbe!
Eladott Ország
@FLETÓ: Nevetséges fideszes faszszopó vagy. Börtönben rohadtok, meg te geci!
verőce21
@Aki Én: (12:09) Szegény gyengeelméjű Feri! Téged lehet a legjobban heccelni. - az egyik legjobb alany vagy.
csak úgy....
@verőce21: téged az anyósod vagy a nejed szokott verni ,hogy ilyen perverz hajlamaid vannak,hogy szeretsz másokat (büntetlenül) "heccelni"? neked csak azért a fidesz,mert te egy (mindenre) vállalkozó prosztó ?
Aki Én
@verőce21: Parádés ahogy évek óta jó hitgyülisként hirdeted itt az igét, és közben dühöngsz, hogy nincs vevő a butaságodra. Toljad lúzer, hadd mulassunk :)
Már az is óriási ökörség, hogy bízol abban, hogy itt bárkit megtéríthetsz.
Bocs, de a te véleményed nem mérvadó IQ 30 felett. Aki annyit lát a világból mint te, az mindig különbnek érzi magát.
Boldogok a lelki szegények.
verőce21
@Aki Én: Az értelmi képességedet jól mutatja, ahogy konokul kevered a fogalmakat.
Feri vár a zopni!
Aki Én
@verőce21: Ennek megállapításához nincs elég intelligenciád. Vágyott sikereidet talán egy fideszes oldalon megtalálnád.
Szerinted itt 36 ember úgyis csak szembemegy veled. Érdekes, hogy a baloldalon közlekedsz, miközben nálunk jobbra tartás van. Még ha nem is szélsőjobb.
Egy régi vicc jut eszembe rólad, lúzer :)
Aki Én
@verőce21: ...és kérlek ne értékeld túl magad azért, mert szóba állok veled. Ettől még nem vagyunk haverok.
csak úgy....
@verőce21: téged sem az eszedér szeretnek a fideszbe! valamit marha jól csinálhatsz ,te izig -vérig vállalkozó :)
csak az a szaros nyelv? persze ha téged nem zavar , nyalni meg egyszerübb mint gondolkozni...
csak úgy....
@Aki Én: egy öntudatos fideszes senkitöl ,azt nem várhatod el,hogy ne értékelje túl magát,hiszen szerintük orbán fogja vezetni az EUt ,érted a logikát ! A magyar név megint szép lesz,méltó régi nagy híréhez, -ez nekik a takarmány,közben...
Eladott Ország
@verőce21: ma, 11:44; Weber is megmondta nem kér Orbánból, aki Európát szét akarja verni! Ha belép a nacionalistákhoz, akkor ott lesz Salvini és Le Pen, azok mellett ő csak egy kisinas lehet, amit ő nem tud elviselni. Jobb esetben őket is szétveri, az meg tiszta haszon lesz, rosszabb esetben kipakolják, mint a Néppártból, akkor viszont megint felfüggeszti magát és csak lóg a levegőben.
verőce21
@Aki Én: (14:16) Írod: "Érdekes, hogy a baloldalon közlekedsz" - Veled egy egész ország szembemegy Feri! És azt hiszed még mindig, hogy jó irányba közlekedsz?
Szánalmas egy szerencsétlen alak vagy!
Persze megnézve a fényképedet, lesír rólad a szegény, szánalmas szerencsétlenség. A bútorok, a környezeted...veled minden rendszer szembement...kivéve, ha be voltál zárva, biztos, jó helyen...
verőce21
@csak húgy...: (14:19) És téged miért szerettek az arabok, négerek, indiaiak...?
csak úgy....
@verőce21: Ó tibi-tibi! kezdesz kiesni a szerepedböl ! le sem tudnád tagadni a tudat hasadásos ,agyilag kótyon fitty shikari tibit .:) van még ötleted ?
csak úgy....
@verőce21: emlékszel ? ezt még a sztankótol tanultad,persze lököd itt a fölsöbb rendüt,de aki téged ismer és egy picit figyel,az tudja ,hogy te csak a shikari tibi a mindenre vállalkozó :)
verőce21
@csak húgy...: (18:17) Azért gondolkodj el rajta, Hugyos, ne terelj.
Még erre sem válaszoltál: "Ha meglátsz egy "bukszás" nénit, mindjárt 5 db ezrest vizionálsz a bukszájába. Így kaptál mindig nőt életedben? :)"
Ne szégyelld elmondani így négyszemközt! :)
verőce21
@csak úgy...: (18:24) Hülyeség amiket írsz!
csak úgy....
@verőce21: a "bukszás" néniröl szegény anyád jut az eszembe! hányszor tehette szét a lábát,hogy te ennyire okos letté ?
csak úgy....
@verőce21: "@csak úgy...: (18:24) Hülyeség amiket írsz! " :) hasonló jókat ,de bizonyítsd be ,te ágról szakadt more...
verőce21
@csak úgy...: (18:31) Bunkó vagy, Bugsy!
verőce21
@csak úgy...: A topic címe és témája érdekes még neked, vagy csak simán személyeskedni szeretnél?
csak úgy....
@verőce21: a bunkó te vagy, én csak hasonló bunkó módon reagáltam rád ,shikari tibi von vergödszke 21 :)
csak úgy....
@verőce21: esténként,mint "pegero" bunkóskodsz ...,tibi-tibi ,belöled már sosem lesz rendes ember...
verőce21
@csak úgy...: Hazudsz folyamatosan, és mellé is lövöldözöl. Ilyet csak egy született román tesz, de legalább egy Árgyelán. Nyalogathatod a sebeidet, te Bunkó!
csak úgy....
@verőce21: ne hisztizz és ne kend másokra a hazúgságaid! te reggeltöl-estig itt ülsz és mikor mi szeretnél lenni ,shikari,vergödszke vagy pegero , a durbincs egy másik kategória , ö egyedül hülye...
verőce21
@csak úgy...: Rossz helyen kopogtatsz, te Bunkó! - nekem ez az egy nicknevem volt mindig, nincs szükségem többnevűségre. Magatokból indulsz ki.
Kopj le rólam, te senkiházi!
csak úgy....
@verőce21: anyád a bunkó mert nem tanított jó modorra, shikari cs. tibi laci hiába is vergödszke...
csak úgy....
@verőce21: naponta árulod el magad,hogy te egy és ugyan az a bunkó vagy,csak más néven...
csak úgy....
@csak úgy...: kezdem élvezni,hogy basszantalak,mint mikor te mondod másoknak,hogy örömödet leled a bunkóságaidban?
tibi-tibi,téged még föl is rúgnálak mint a bolond gombát...
FLETÓ
@Eladott Ország: Mikor? Már alig várom! Ezt ígérgeted jó ideje itt mindenkinek, aki nem úgy gondolja, ahogy te! Unalmasak már a panel-dumáid! Csak, nehogy visszakapd őket egyszer!!! :-)
division
@csak úgy...: verőce21 sosem bújt másik név mögé, ebben biztos lehetsz, ezt csak azért mondom neked mert többen is ismerjük itt a kezdetektől. Nekem viszont volt már több nevem, persze nem egyszerre, csak anno még élt az egyszeri reg és a kitiltás, ez sajna mára megszűnt, és ilyenkor ugye kénytelen volt az ember másik névvel visszatérni. Ezen az alapon te és bárki más is itt lehet 100 néven is.
JAJMÁR
@division: Igen, a verőce21 általában ezen a néven fut. De volt ő itt valami kutyus is, én emlékszem rá :) amúgy tényleg nem .számít!
JAJMÁR
Csalás a szavazáson tényleg nem történt, nem hinném... egy diktatúrában ez nem szokás, a papírforma mindig nyer.
division
@JAJMÁR: Nem tudom volt e másik neve egykoron, nekem nem rémlik.
A másik meg az, hogy azért ne nevezzük diktatúrának ami nálunk van, legalábbis ne klasszikus értelemben, mert az Észak-Korea.
Eladott Ország
@FLETÓ: tegnap 17:40; Mire vagytok büszkék , a szétb@szott jogállamra, arra, hogy kiépítettétek a diktatúrát, Európa koldusházát csináltatok az országból, te szarházi fideszes f@sz! Ezért felelni fogtok!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/prop.jpg
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
Anyádat oktassad ki te f@szfej, és az orbánjugendjeidet!
FLETÓ
@Eladott Ország: Már alig várom...
FLETÓ
@Eladott Ország: Mérnök létedre elég ocsmány a stílusod! Nem tudom ki adott neked diplomát?!
JAJMÁR
@division: Nehéz elnevezni valóban, de ahhoz áll közelebb. Persze több szintje van, ahogy a demokráciának is. Sajnos attól messze került. Nem érdemeljük meg, olcsón odadobtuk :(
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 06:49; Válasz: A csúti bűnöző, politikai prostituált csüngőhasú kancigány! A cikk tárgya:" Íme a 2019-es EP-választások hivatalos végeredménye" Erre válaszolj te gerinctelen fideszes patkány!
FLETÓ
@Eladott Ország: Ő adott neked diplomát?!
Eladott Ország
@FLETÓ: Semmi közöd hozzá. A cikk tárgya:" Íme a 2019-es EP-választások hivatalos végeredménye"
Egyébként meg húzzál el a hülyéid az orbánjugengjeid közé faszfej!
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
FLETÓ
@Eladott Ország: Te itt kritizálod, ócsárolod a FIDESZ szimpatizánsokat! Undorító módon káromkodsz! Veled (baloldali) beszélt így valaki itt valaha, ahogy te másokkal?!
dr. prédikátor
Három millió négyszáz kilenc ezer szavazat !!! És a többi választásra jogosult hol a kurva anyjába kódorgott???Most majd pedig tele pofával verik a nyálukat, hogy milyen rossz a megélhetésük, meg hogy a fityma párt csalt/ami igaz/!!!De a határon t
úli pénzen vett magyarok is elmehetnek a kurva anyjukba.
FLETÓ
@Eladott Ország: Tájékoztatlak, hogy az általad belinkelt képek már unalmasak - mindig ugyanaz?! Kreativitás, mint olyan neked ismerős?! Esetleg egy kis változatosság?
FLETÓ
@Eladott Ország: Az utolsó valóban a kreativitás csúcsa! Eismerésem!!!
FLETÓ
@Eladott Ország: Bevetted a gyógyszereidet?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.