Orbán rövid beszédében azt mondta, Magyarország erős, mert a magyarok egységesek.

Így értékelte Orbán Viktor a Fidesz győzelmét

"Ma hivatalosan is bejelenthetem, hogy a 2019-es európai parlamenti választást, megnyertük, rekord részvétel mellett rekord győzelmet arattunk" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz eredményváróján a budapesti Bálnában az EP-választások után vasárnap este. A Fidesz-KDNP a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg, ezzel 13 képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe.

A Fidesz vezetősége ismét a Roxette Listen To Your Heart című számára vonult be a pódiumra, majd Orbán Viktor mondott beszédet, aki arról beszélt, hogy a magas részvétellel Magyarország bizonyította, hogy európai nemzet, Európa a mi hazánk is, és ezért meg is akarjuk változtatni. Külön megköszönte azoknak, akik rájuk szavaztak, és akik segítették a kampányt.

Orbán azt mondta, korszakos győzelmet arattak, mert a bevándorlással egy új korszak kezdődött. Megköszönte azoknak, akik úgy szavaztak, hogy Magyarország maradjon a magyaroké, emellett a választás szerinte a nemzetegyesítés lehetőségét is adja, mert az EP-ben együtt lesznek a többi határon túli magyar párttal.

Orbán azt mondta, a választási győzelem egy megbízatás, a magyarok három dologgal bízták meg a fideszes képviselőiket: azzal, hogy állítsák meg egész Európában a bevándorlást, hogy védjék meg a nemzetek Európáját, és a keresztény kultúrát Európában. "Mi ezt is fogjuk tenni" – mondta Orbán.

"Az emberek itt azt gondolják, hogy Brüsszelben változásra van szükség, és olyan vezetők kellenek, akik tisztelik a nemzeteket, és büszkék a 2000 éves keresztény kultúrára"

- mondta.

Hozzátette, a Fidesznek Brüsszelben is Magyarország lesz az első, és mindenkivel együtt fognak működni, aki meg akarja állítani a bevándorlást. "Magyarország erős, mert a magyarok egységesek, a következő években azon fogunk dolgozni, hogy ezt az egységet megőrizzük" – mondta.

Forrás: hvg.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nusika
...könnyű győzni az ideirányitott ukránokkal, a külhoni emberekkel. ..az analfabéta buszozott cigányokkal...ezek döntik el a Mi életünket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
az Ukrán átkelő meg hogy is van? felgyorsitandó az átkelést szavazásra? csak ma csak itt csak most? kilóg a lóláb. egyforma táskák, torgyános csomagokkal ? kisbuszok? meg 5000 Ft. ?se irni se olvasni nemtudókkal erösiteni olyan mint a luxus stadionok ballábas focistákkal. De nem huzod már soká.
Dr plágium
mfor.hu/cikkek/makro/a-nepparte-lesz-a-legnagyobb-frakcio--weber-uzent-orbannak.html
jságírói kérdésre, hogy az Európai Néppárt a jövőben együtt kíván-e működni a Fidesszel, Werber kijelentette: az EPP-nek a következő Európai Parlament legnagyobb képviselőcsoportjának mintegy 26 mandátumos többsége van, ami véleménye szerint "megválaszolja a Fidesszel kapcsolatos kérdést". Az EPP számára kulcsfontosságú, hogy olyan pártokkal dolgozzon együtt, amelyek "valóban hisznek az Európai Unió jövőjében".
nusika
@lampa laz: ...az itt élő analfabéták 98% fidesz szavazok. Pénzért még az an...is A nagyobb városokat rendre elvesztették!

g7.hu/kozelet/20190527/a-fidesz-totalisan-letarolta-a-legszegenyebb-telepuleseket-atlagosan-94-szazalekot-szerzett/
lampa laz
@nusika: ezek a helyek közel 100%-ban cigányok által lakott települések. A fidesz helyében nem lennék büszke az ilyen eredményre, szavazóbázisra, amit többnyire a lefizetett, megzsarolt nyomor hátán szerzett meg magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.