A Hír TV-nek adott exkluzív interjút a választások után a miniszterelnök. Szerinte ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék.

Orbán még mindig elégedetlen Magyarországgal

Minden kampányban az a jó, hogy vége van, végre látjuk az eredményt és kifújhatjuk magunkat – így kezdte az EP-választások után a Hír TV-nek adott exkluzív interjúját Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint a magas részvételi arányt nem a szél fújta be az ajtójukon, azért megdolgoztak.

A kormányfő szerint ez a választás európai volt, de közben hazánkról szólt, erről sikeresen meggyőzték egymást. Említette a rekord részvételt és rekord győzelmet, azt, hogy az eredmény szerinte azt üzeni, "csináljátok, bízunk bennetek", és hogy sok munka van még Magyarország előtt.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hogy Orbán még mindig elégedetlen az országgal azt jelenti, hogy még mindig nem sikerült a képére formálnia. Nagyobb fokozatra fog kapcsolni az őszi választás előtt. A demokrácia további lebontása, az ellenzék ellehetetlenítése, a hazug propagandával történő tudati átformálás, megfélemlítés lesz a fő csapás irány. A NER még nem tökéletes ezt a 48 % ellene szavazó is megmutatta. Ennyi embert nem tud bebörtönözni mint az ország ellenségét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Akkor vándoroljatok ki Kazahsztánba! Kézen fogva, mindegyik csukló közt egy karpereccel!!
feleselek
Még mindig nem tudott eleget lopni...!?
Yoda69
Az jo, mert Magyarorszag pedig elegedetlen veletek.
EladottOrszág
Akkor tessék megmozgatni azt a közel 60%-ot, aki el sem megy szavazni!
csipetke
Miért mondják,hogy rekord győzelem?A fidesz 14 mandátumot akart,de eggyel kevesebbet kapnak.Egyébként szerintünk se úgy néz ki az ország,ahogy mi szeretnénk.Ha innentől (jó esetben) már nem lopják el az EU-s pénzeket,hanem esetleg az országra is jutna belőle,talán évek múlva Romániát is utolérhetjük.Eddig is tudtuk,hogy sok a vak,fidesz-birka,de most bebizonyosodott.Úgy tűnik,nekik jó a magyar lepukkant,tönkrevágott egészségügy,a sz@rt se érő oktatás,mert most erre is szavaztak.
solidedge
Hogy Orbán még mindig elégedetlen az országgal azt jelenti, hogy még mindig nem sikerült a képére formálnia. Nagyobb fokozatra fog kapcsolni az őszi választás előtt. A demokrácia további lebontása, az ellenzék ellehetetlenítése, a hazug propagandával történő tudati átformálás, megfélemlítés lesz a fő csapás irány. A NER még nem tökéletes ezt a 48 % ellene szavazó is megmutatta. Ennyi embert nem tud bebörtönözni mint az ország ellenségét.
papa.49
Akit érdekel nézze meg a 444. tegnapi videóját, ott van minden fekete,fehéren !!!
kissé felnőttem
mert szerinted mi elégedettek vagyunk veled? tévedésbe ringatod magad meg Grácba.
Vak Varjúcska
A diktatúrák sajátja ez a mondat. A stadionjait börtönné fogja változtatni az ellenzéki erők részére. Diktatúrát demokratikus úton eddig még soha sehol sem tudtak lebontani. Várjuk az újabb ötleteléseit amely egekbe fogja emelni az Euró és a hús, üzemanyagok árát A Néppárt már most jelezte hogy nagyon jól elvannak ellenségeik nélkül is. Ez nekünk azt jelenti hogy a magyar politikai vonal súlytalanná vált a világban is és nekünk vele nincs jövőnk. Ez a politika a magyarságot jégre vitte.
Nessy
Még kevés a stadion, a templom, még valahogy működik az egészségügy, döcög az oktatás. Igaz, hazánk nagyjainak csemetéi nem itthon tanulnak! Még nem vándoroltak ki elegen. Még nem rombolta szét teljesen a fővárost! Van még mit csinálnia a birkák bégetése mellett.
Klubtag
Magyarország meg egyre elégedetlenebb Orbánnal, meg a fidesz-kdnp ámokfutásával...amit művelnek az nem a nemzet megmaradásának, hanem egyre kisebb jelentőségűvé válásának záloga.

"... a várt 14-15 mandátumhoz képest 13 helyet szerzett meg a Fidesz. Az elképesztő mértékű mozgósítás nélkül, a külhoniak, a szervezetten, busszal hurcoltak nélkül mennyi lenne vajon? Ha minden pártnak azonos eszközei és esélyei lettek volna a médiában, ha a falvakban és vidéki városokban a fideszes plakátokon kívül ott lettek volna a többi párt plakátjai is, ha a tévéből és rádióból nem csak a Fidesz ömlik (találkoztam olyan vidéki emberekkel, akik nem is tudtak arról, hogy Magyarországon van másik párt is, mint a Fidesz), a fideszes önkormányzatok ráhatása, a fideszes polgármesterek és képviselők ajándékosztása – a hűtőmágnestől az élelmiszer csomagig – nélkül mennyi lett volna? Mennyien szavaztak volna a kormánypártra, ha azok becsületesen játszanak? Iszonyatos pénzt és erőfeszítést fordítottak erre a választásra – az összes többi pártnak együttesen sem állt a rendelkezésére megközelítő lehetőség sem -, ehhez képest..."
papa.49
@Klubtag: Ez a választási csalás iskolapéldája !!!
Aki Én
Nem csodálom. Pontosan tudja, hogy az elképesztő közpénz és médiatúlsúly és egyéb csalások ellenére sem tudott olyat nyerni mint akart. Ő tudja a legjobban, hogy egyenlő esélyekkel és becsületes versenyben csúnyán elbukott volna már régen.

„Heinrich Pecina egy olyan befektető, aki az elmúlt 15 évben minden magyar lapot megvett és előkészített Orbánnak”
,,Az ügy kellemetlen helyzetbe hozta a magyar kormányt, amit az mutat legjobban, ahogy a Fidesz hirtelen minden eszközzel megpróbálja eltolni magától Heinrich Pecinát. Pedig Pecinánál többet senki sem tett azért, hogy Orbán Viktor megszerezhesse szinte a teljes magyar nyomtatott sajtót."

Az igazi kérdés az, miért nincs még börtönben?

orbán sikerének a titka:

www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs
Dr plágium
Hát igen, azt szeretné ha mindenki kussolna és 100 %-os győzelmük lenne. Akkor aztán nem lenne megállás... csau rendszert akar építeni.
papa.49
@Horizont: Bizony ahogy mondod, az a mondata ,,ha mi lennénk ebben a helyzetben,, pontosan mutatja, hogy mennyit ártott az országnak a fütyisz ...
tudode
A Nemzeti Együttműködés Rendszerét magasról le melléktermékezik, alfelet varázsolva az etetőcskéjükből:
.
Lássuk csak mirű vót nagyba szó:
.
NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERE
www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdf
1. ITT AZ IDŐ, HOGY TALPRA ÁLLÍTSUK A MAGYAR GAZDASÁGOT
2. ITT AZ IDŐ, HOGY ÚJRA REND LEGYEN AZ ORSZÁGBAN!
3. ITT AZ IDŐ, HOGY MEGMENTSÜK AZ EGÉSZSÉGÜGYET!
4. ITT AZ IDŐ, HOGY MEGTEREMTSÜK A SZOCIÁLIS BIZTONSÁGOT!
5. ITT AZ IDŐ, HOGY HELYREÁLLÍTSUK A DEMOKRATIKUS NORMÁKAT!
.
Oszt tizedik év után ITT AZ IDEJE annak, hogy ŐKAPZSISÁGA rossz időben rossz helyen legyen amiatt "is" mert KÖZÉPKORI SÖTÉTSÉGBEN tart a BAROMÉTER több millió állampolgárt, a "csak" a zavaros fejében létező MIGRÁNCS VESZEDELEMMEL!
.
Tragédia, hogy EZEK a szerencsétlenek, és a VÁMSZEDŐINK tartják életben ezt a SZEKTÁT
.
--- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
444.hu/2019/05/26/a-fideszre-szavaztam-nem-arra-kellett-volna
.
Ennél gátlástalanabbat még nem NEMZETT FFI emBŐR, nem hiába szarkabőrbe bújt csúszó mászóKA!
Macskaszem
Akkor lenne elégedett, ha Észak-Korea-i állapotokat tudna teremteni. Tartok tőle, hogy el fogja érni, mert sunyi, agresszív, és végtelenül aljas.
Borsodi
Hogy ő kivel elégedett az senkit se érdekel elég azt tudni,hogy mi meg vele és alatt valóival soha nem leszünk elégedettek.Már ideje volna eltűnnének az életünkből mert olyanok nekünk mint a himnuszban a bal sors.
balos
Erről a o1geci féle vezetőkről szól a himnuszunk!Egyetlen ember volt eddig aki valóban a Nemzet érdekében politizált hátszélben DEÁK FERENC!A többi a futottak még kategória!Na jó a horti féle patkányok ülnek megint a magas ló faszán!
csipetke
Nem tetszik orbánnak az ország? Nosza rajta,lehet innen elhúzni.A gond az,hogy a puhos sehol sem kellene,talán az olasz haverja befogadná,mint ő Gruevszkit.Ja,és az ország szerintünk se úgy néz ki,ahogy szeretnénk,miután a fidesz lerabolta,tönkretett oktatást,egészségügyet,és kizárólag a hatalma fenntartásával, a saját pereputty,és a haverok gazdagodásával volt elfoglalva,ez minden energiájukat lefoglalta,így a valóban fontos dolgokkal nem foglalkoztak.
terlasz
"ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék'
Reméljük, hogy soha nem is lesz, mert akkor nagyon nyomorult ország leszünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.