Orbán Viktor és a Fidesz nyert, de nem nyert brutálisan, Budapesten rosszabbul szerepeltek, mint öt éve. Az ország legszegényebb településein azonban óriásit győztek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ott hatott igazán a fütyiszes propaganda, meg a főleg a szavazat vásárlás, ami LETAGADHATATLAN !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ott hatott igazán a fütyiszes propaganda, meg a főleg a szavazat vásárlás, ami LETAGADHATATLAN !!!
solidedge
Ilyen helyeken elég 5 kg krumplit osztogatni. Ha a Fidesz becsületesen játszott volna (ami lehetetlen a lényükből fakadóan) 9-10 képviselőjük lenne az EU-ban.
Nessy
nem nagy dicsőség! Ha a fidesz egyszer azonos körülmények között, tisztességesen méretné meg magát, kevesebb babér teremne számára! Neki az egész ország fizeti a "győzelmét", határon innen és túl!
papa.49
@Nessy: Tisztességesen ez nem tud úgy viselkedni, ennek lételeme a hazugság, a csalás, a lopás, az egész pártja, a rendszere pont erre lett felépítve !!!
szaboria1
Ahol cigány származású a pm. ott nem is halottak más pártokról csak a fideszről. Szerintem sokan nem is tudnak írni és olvasni.
Tegnap mikor elmentem szavazni akkor mondták ha a férjem nem tud aláírni akkor két szavazat számláló igazolhatja az aláírás hiányát. Ez nekem egyből felveti a csalás lehetőségét, ott ahol csak fidesz pm. vannak és nincs ellenzéki képviselő bármit megtehetnek azok nevében akik nem mentek el szavazni.
szegfue
Ez valahol tényleg szörnyü, hogy a legszegényebben szavaztak a Fideszre... Ekkora a szegénység, hogy ha kapnak pár napra ennivalót, vagy pénzt, akkor az év többi 360 napján eszükbe sem jut, hogy éheznek?!:((
Persze irtó szemét az, aki ezt ki is használja... jelen esetben a kormánypárt!!
CsipkeRózsa
Az országgyűlési választáskor is előfordult 90 %-os fideszes győzelem a legszegényebb településeken. Őket vitték szavazásra buszokkal, ott osztogattak élelmiszert, és ott ígérték be, hogy csak a fidesz győzelme esetén kapnak közmunkát, tűzifát. Ez nem elég ahhoz, hogy csak az Orbán?
papa.49
@CsipkeRózsa: Az emberi butaság is határtalan !!!
Én igazán nem ezeket az embereket tartom bűnösnek, hanem azokat AKIK MEGVEZETTÉK ŐKET AZOKAT FELAGGATNÁM SZÍVEM SZERINT !!!
Ha belegondolsz, nem tud írni olvasni, csak a legolcsóbb tévéje van pár kanálissal, és az mind a fütyiszt Isteníti, ráadásul pénzt is kap meg még kaját is, ott ahol ritkán van hús az asztalon, ő nem gondolja végig, örül, hogy van ennivalójuk !!!
A fütyisz igazi mocskossága pont ebben rejlik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.