Megvárták az EP-választás végét.

Két évvel a jogerős ítélet után a Miniszterelnökség bocsánatot kért Dobrev Klára cégétől
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Egy nappal a DK meglepően erős EP-választási szereplése után a Miniszterelnökség közleményt adott ki, amelyben egy két évvel ezelőtti bírósági ítélet alapján kér bocsánatot a Dobrev Klára cégéről tett kijelentések miatt.

„A Fővárosi Ítélőtábla 2017. május 17-én hozott jogerős ítélete megállapította, hogy a Miniszterelnökség – Lázár János 2015. március 23-án az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junckerhez eljuttatott levelében – sajtóértesülésekre utalással valótlanul híresztelte, hogy az ALTUS Zrt. több szálon is összekapcsolódott a magyar olajmaffia legsikeresebb és legveszedelmesebb szervezett bűnözői csoportjával, megsértve üzleti jóhírét. A Miniszterelnökség elnézést kér a jogsértés miatt"

- idézi a közleményt a 444.hu.

Az elnyert pályázattal kapcsolatos valótlan állításaik miatt a cég több fideszes politikust, köztük Orbánt, Lázár Jánost és Deutsch Tamást is beperelt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Valamilyen határidőnek kell lenni azon a rothadt végzésen...Ha nem tartják be miért nem csukják le azt aki valótlan dolgokat leír, elmond stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: két éve? Akkor ez már megvolt az országgyűlési választások előtt is? Na itt a bizonyiték, hogy orbánék elhazudták ,elcsalták a 2018-as választást IS! Igy szereztek 2/3-ot.
szaboria1
@Horizont: Pedig pont Tompika ma reggel az ATV mondta a jogerős ítéletet mindig végre hajtják. Ma is csak azt próbálta bizonyítani amire már jogerős ítélet született ellene.
szaboria1
Orbánéknak ezek az ítéletek nem számítanak. Ez ellen csak újabb feljelentéssel lehet élni, hogy kötelezzék a nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kérni.
görbetükör
A törvényhozók elsőként nem tartják be a törvényeket.
Meg aztán hazudnak is, legalábbis az ítélet ez igazolja.
De a szélsőségesek jól megvannak ezekkel a "hazudtunk reggel, délben és este" bagázzsal, az utcára nem megy ki ezért egy se.
Ja, persze, ők nem ígérték, hogy nem akarják tovább a hazugságokat. Csak azt üldözik el, aki nem akarja.
Ez a kétharmad ebben az országban. :(
vitriol
...hát nem siették el! Fordított esetben vezetőszáron viszik el késlekedőt, aki nem teljesíti a végzésnek megfelelő kiszabott bírságot.
namihami
Hát bizony::Hamar munka sose jó.
Átültették a gyakorlatba. És azalatt is kenheti a sz@rt a cselédmédia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.