# # # # # # # 2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az EP-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában. „Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@papa.49: De én szelid voltam, mint egy plüssmaci! :-)))
papa.49
@Nessy: Ezekkel szemben már csak keményen lehet nyilatkozni, soha nem értettem egyet az mszp. dumával, hogy ,, mi nem olvasunk be durván az ellenfeleknek,, be kell olvasni, verni kell az asztalt, vagy méginkább a fütyiszek tökfejét, hogy értsenek a szóból !!!
Nessy
@papa.49: A fafejüket hiába vered, max. szálka meg a kezedbe! De tényleg arra játszanak, hogy gorombán beszóljanak nekik, aztán jöhet a sírás, rívás és az fogaknak csikorgatása, és a személyeskedés! Ha bárki kritizálja őket, arról még a keresztvizet is leszedik, miután nem tudnak, nem mernek vitatkozni, de az álláspontjukat sem tudják megvédeni!
papa.49
@Nessy: A fafejeket baltával kell kezelni HADD SÍRJANAK, AKKOR MEG JÓL POFÁN KELL VERNI ŐKET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.