Gréczy Zsolt DK-s képviselő az Országgyűlésben kedden napirend előtt arról beszélt, hogy csalás történhetett a vasárnapi EP-választáson. Azt mondta, a múlt héten Kisvárdára vezényeltek mintegy harminc készenléti rendőrt, hogy a záhonyi határátkelő forgalmát segítsék meggyorsítani. Felidézte, hogy sajtóbeszámolók szerint már a 2018-as országgyűlési...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a szisztéma nekik már bejáratott, éppen most tértek volna el tőle?
Persze az 52%-ot a honi választóvásárlás és hasonlók eredményezték--közpénzen szintén.
A határontúli csalások haszna az éppen a tavalyi 2/3-hoz szükséges plusz egy vokshoz kellett feltétlenül. És "" véletlenül"" pont be is jött.
painful
Ez külhoni magyarellenesnek hat, de ez az igazság!
Annak szégyen ez, aki létrehozta ezt a rendszert, meg azoknak, akik részt vesznek ebben torzítva a magyar viszonyokat, ahol ők nem élnek, nem laknak.
Tulajdonképpen a külhoni magyarok a magyarellenesek, mert tudják jól, hogy rosszat okoznak az anyaországnak - támogatva egy beteg diktátorhajlamút, aki ha az ő országukban élne, már rég elzavarták volna -, de mégis csinálják.
Ez a rosszindulat, a másiknak rosszat akarás minősített foka - tudatosan, előre megfontoltan, jelentős anyagi érdekből elkövetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.