Nagyot bukott a Jobbik, az MSZP-Párbeszéd és az LMP vasárnap. Úgy tűnik, a felelősöket nem maguk között, hanem mások soraiban találták meg. Alig hallani önkritikát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
erről ismerheted meg magyar mentalitás.
300 ezres ukrános nyugdij az oké ?
de az én tehenem akkor a szomszédé is ?
ezért áll a zászló a szlogenos bácsinak hajrá Magyarország ... al csak a hangzatosság és mindent eltakar a szlogennel, ti meg marakodtok igen ez megy ezez éve és még ezerig fog. mert a szándék mindig irányt vált. történelem : Nyilasok szállasi
a saját nemzete ellen na akkor? emberek usztak a Dunában. kiszolgáltatott is mindig volt és lesz is összefogás ??? miért van cél,? duma az igen cél meg a felfujt lufi.
16- éves lány értelmesen előadta az ő elképzelését. reálisan valósághoz igazítva. Meghallgatták és el is felejtették.itt pártokok vannak tömegesen kinek minek luxus és pénzkidobás..előbbre semmi nem ment 50 éve is igy botorkáltunk és egy egy ember bohócot csinál mindenkiből ez eredmény ez?
gondolkodni kéne nem néha , mindig . jobbik is belül marakodott Mszp is akkor? Gyurcsány lépett és? ez fáj a hiuságotoknak pedig segiteni kéne nem villongani. nem ott meditálni kit ki járatott le mert ez hatalmi harc hatalmi vágy és az eredménye boritékolható ( BUKÁS.)Pedig nem vagyok politikus igy látom és mások is szerintem.
CsipkeRózsa
Vannak azonos célok is, hiszen a jobbat minden pártnak akarnia kellene. Aki beszél is róla, és jól beszél, sokat kampányol, biztosabb nyerő lesz.
Nessy
@CsipkeRózsa: "Nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kell!" írta a költő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.