Budaházy György Toroczkai László Mi Hazánk Mozgalma és a Fidesz viszonyáról beszélt – meglepő őszinteséggel

Budaházy leleplezése: a Fidesz segíti a Mi Hazánk Mozgalmat

„Most ugye az van, hogy a Fidesz megint szeretne egy olyan pártot, aki ezt a közeget azért mégiscsak összefogja, stb. És akivel szót tud érteni, és így erre adódik a Torooczkaiék által megalapított Mi Hazánk, amit azért lássuk be, hogy a Fidesz segít. Tehát ad neki médiát. Persze meg lehet mondani, hogy neki is jó, mert a Jobbikot...persze, a Jobbikot le kell rombolni. De azért mégiscsak ad neki, és ugye szabad is szidni a Fideszt, mert a jobbikos szavazók máshogy nem fognak ide átpártolni, ha a Fideszt csak dicsérjük. Azért a jobbikos szavazókat minél jobban át kell hozni, tehát ez egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”

– mondta Budaházy.

Később arról is beszélt, hogy a Fidesznek megvan a saját koncepciója arról, mire kell neki egy nemzeti radikális párt. Igaz, Budaházy szerint a Mi Hazánk lehetne ennél több is, de úgy érzi, hogy ezen a koncepción Toroczkaiék nem léptek túl.

„A Fidesznek van egy elképzelése arról, hogy neki mi kéne, és a Mi Hazánk beteljesíti egyelőre azt a feladatot. És ilyen szempontból közös az érdek, ami nem feltétlenül rossz. Mert most miért legyenek egymás ellenségei?”

Egyébként a Jobbikból kilépett Toroczkai László már a Mi Hazánk Mozgalom alapításakor is hangsúlyozta, hogy főleg az ellenzékkel van baja, a Fideszt pedig sok kérdésben tudják támogatni. Az ellenzéki pártokkal ellentétben a Mi Hazánk visszajáró vendég volt a köztévé műsoraiban, valamint a Fidesz és az MSZP mellett csak nekik sikerült olcsó plakáthelyeket szerezniük.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem csak a médiával segíti őket a fidesz, ellátja őket pénzzel is, a működéshez az is kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Nem az én világom messze Budaházy, de ezért most a tiszteletem(mert most pár patkány azért fel fogja hívni), mert megy a nagy-magyarozás, csak éppen eladott lelkű kis férgek fidesz pénzen masíroznak. mint ahogy ki is kiderült, hogy 2006-ban sem a nagy hazafiak dobálóztak, hanem Kubatov jól szervezett fradi kidobói.. Szóval erre kéne rájönni a valódi nacionalistáknak is, hogy milyen veszély is leselkedik igazán az országra...
simmering73
Romokban az ország. Morálisan is, gazdaságilag is.
Commenter
@papa.49: szakította a Jobbikot. Ez csak a régi bevált MDF FKGP MIÉP recept.Valami új esetleg? Igen, a Momentum már betámadta a DK-t az LMP meg már el is lett feledve. Még machiavellistának is unalmas és otromba ez a csutitetű.
Kookas
@Mirabilis: ő rejtett párt társ szóval neres getzi!
Lepényleső
Mily meglepő,-annak kinek ez a nap az első.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.