Vendégeket bántalmazott szórakozóhelyeken egy biztonsági őr Siófokon az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene – tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-t csütörtökön.

Leteperte, fejbe rúgta, lefejelte a vendégeket a biztonsági őr

Azt írták: a 26 éves férfi 2017 nyarán egy biztonsági szolgálat tagjaként két rendbontó társaság szétválasztásában vett részt, ennek során egy már földre vitt, a rendőrök kiérkezéséig visszatartott vendéget hirtelen indulattól vezérelve fejbe rúgott, amitől a sértett könnyű sérülést szenvedett.

A férfi ellen eljárás indult, az ügyészség elhalasztotta a vádemelést vele szemben, ennek ellenére 2018-ban egy szintén helyi szórakozóhely biztonsági őreként újabb vendéget bántalmazott.

Az őrt az dühítette fel, hogy a tánctéren szórakozó sértett a könyökével próbált helyet csinálni magának, mert korábban meglökték. Odalépett a vendéghez és először hátulról ököllel a fejét, majd szemből háromszor az arcát ütötte meg. A veréstől a sértett orra vérezni kezdett és eltörött az állkapcsa.

A Siófoki Járási Ügyészség súlyos testi sértés, könnyű testi sértés és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a biztonsági őrrel szemben, s felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
marha, pedig csak edzett az ellenzéki képviselőkre! =))
KisGenyo2
Na ettől csak jó irányba fog menni a karrierje. Éppen az ilyeneket keresik biztonsági embernek. Bár ülni ezért nem fog, pedig akkor még inkább keresett lenne a szakmájában, mert ezeknél az bizony előny...
Amúgy meg sz@r vendéget találhatott meg, mert a legtöbb helyen ezt simán eltusolják. Itt a valószínűleg a szórakoztatóhely által vajazott hatósági embereknél "messzebbre elérő kezű" az áldozat, aki ráadásul nem undorodik jobban az egész pereskedéssel járó hercehurcától, mint egy orrvérzéstől. Ha ebbe belegondolunk, igazi ritkaság az eset, így a hírérték is megvan!
görbetükör
Ez van, ha bűnözőket alkalmaznak biztonsági őrként.
Szerintem ezeknek a zöme fizetett láncos kutya...
vacsi
@görbetükör: És mi van akkor, ha a vendégek voltak a bűnözők? Siófokon el tudom képzelni!
solidedge
Mivel gondolkodni képtelen IQ hiányában, a konfliktusokat azzal oldja meg amihez ért. Ütni, vágni, ordítani. A felettesei hiába sulykolják bele hogy ő nem a hatalom, olyan mondatokat amiben alany és állítmány is van képtelen értelmezni.
görbetükör
@vacsi: Akkor meg pláne rendőrt kellett volna hívni és nem önbíráskodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.