A mentők és a sürgősségi intézmények kiválóan dolgoztak – mondta Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter, miután meglátogatta a dunai hajóbaleset Uzsoki utcai kórházban ápolt sérültjeit Budapesten csütörtökön délelőtt.

Kásler Miklós minden idők legrövidebb sajtótájékoztatóját tarthatta –  a dunai hajókatasztrófáról
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kásler Miklós a kórház épületében tartott sajtótájékoztatón elmondta:

a mentők azonnal beszállították a sérülteket az Uzsoki, a Honvéd illetve a Szent Imre kórházba, a sürgősségi osztályok pedig azonnal átvették és megfelelően ellátták őket.

A hét sérültből négyen már elhagyhatták kórházat, a többi három állapota kielégítő

- tette hozzá.

Az Index stábja szerint a sajtótájékoztató rekord rövidségű lehetett, mindössze egyetlen percig tartott.

Szerda este legalább heten meghaltak, amikor összeütközött két hajó a Dunán a Margit híd közelében, és az egyik elsüllyedt. A balesetnek hét könnyű sérültje van, kihűléses tünetekkel vitték őket kórházba. Az elsüllyedt hajó fedélzetén 33 dél-koreai turista és kéttagú személyzet tartózkodott.

A Hableány elnevezésű turistahajó feltehetően egy nagyméretű luxushajóval ütközött a szakadó esőben, amely maga alá gyűrte a kisebb hajót. A turistahajó gyorsan elsüllyedt, roncsát a Margit híd pilléréhez közel találták meg a folyó medrében.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Többet nem is várhatunk el egy demences pedofiltól...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...és mégis miért kellett volna ott órákat beszéljen ?
volvós
Többet nem is várhatunk el egy demences pedofiltól...
Commenter
Ezzel is csak azt akarta bizonyítani, hogy a Mo-i eügy valóban világszínvonalú. Hazudik, az élet mást mutat. Ettől a hazug nikotinfüggő demens törpétől függetlenül gratulálok a mentést végzőknek, és részvétem a tragédia kapcsán.
Dr plágium
Hmm Ha a 21 eltűntet is be vitték volna összeomlik a rendszer. Jól imádkoztak.
csipetke
Valaki esetleg mást várt?Abszolut hozta a fidesz-színvonalat.Bár ehhez kár volt ott mikrofonokat,és egyéb technikát összeállítani .Ilyenkor nincs egy szóvivő,aki esetleg bővebb tájékoztatást ad,és talán még részvétet is kíván a hozzátartozóknak?
silber13
@Shikari: Igaz. Elmondta 1 percben, tovább feleslegesen volt ott! A bemikrofonozást viszont nagyzási hóbortnak tartom. Esetleg bövebb motyogásra számíthattak a riporterek, firkászok.
nevemnick
Remélem a látvány nem változtatott az sérültek állapotán...
Nessy
Esetleg gyógyulást, és mielőbbi felépülést kívánhatott volna a sérülteknek, és egy mondatban részvétet nyilváníthatott volna az elhunytak családtagjainak! Vagy ehhez már papír kellett volna?
justhpeter
@csipetke: Igazad van. Ez a fideSS nemzeti-keresztény színvonala.
Dr plágium
@papa.49: Mi lenne, meghaltak...és még mindig csak eltűntek szerintük. Pedig nyilvánvaló hogy élve nem jutottak ki a partra.
papa.49
@Dr plágium: Hát ez az eltelt lassan 24 óra, és még mindig vakerálnak a merüléssel, ha valaki véletlen folytán élve maradt a roncs belsejében az is meghalt már !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.