100 milliárd forint össznévértékű részvénysorozattal kezdenek a BÉT-en.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ej, ezek a felcsúti migránsok. Hogy szakadt volna rájuk a kőfal a bányájukban. Kezdem talán onnan, hogy soha senkit nem vontak felelősségre a rendszerváltás óta végrehajtott privatizációkért. Azaz ami anno állami tulajdonból magánkézbe került, az abban a marokban is maradt, még akkor is, ha nem volt törvényességi szempontból teljesen tiszta az ügymenet. Tehát ami egyszer elvesztette köz jellegét, az egyszer és mindenkorra magán vagyonná avanzsált. Ez idáig tény. Mostanság nem privatizáció folyik, hanem monopolhelyzet kialakítása. Az egész ország politikailag és gazdaságilag egy ember, és a hozzá köthető rokonok és strómanok magántulajdonába kerül. Ma már nincs az országnak olyan szeglete, nincs olyan ágazat, de még olyan gigaberuházás sem, amit ne ez a kör nyerne el, avagy azt is mondhatnám, nyelne be. Természetesen ezekhez a felvásárlásokhoz, tender önerőkhöz elképesztő mennyiségű tőkére van szükség, de ezt is megoldották a bennfentesek. Állami tulajdonban lévő, vagy az állam által meghatározó tulajdonrészt birtokló bankok fedezik azt a pénzmennyiséget, ami ehhez szükséges. Ez is tény. Az írott és audiovizuális média meghatározó többségben szintén ezen érdekkör birtokában van, tehát a tájékoztatás a társadalom felé központilag irányított, szervezett agymosás, butítás folyik az országban. A sajtónak nincs kontroll lehetősége, hiszen szabad sajtó sincs. Az ügyészség sem pártatlan és független, tehát ott sem fogják elejét venni, és ők sem fognak fellépni a törvénytelen harácsolások ellen. Lásd OLAF-jelentés, stb. Ez itt még mindig tény.
volvós
@Eladott Ország: A szörnyű és valós igazságot tárod elénk...
kérdésem, meddig tűri ezt az igazi MAGYAR NÉP ??? Vagy mindenki
a " szikrára " vár, mint 63 évvel ezelőtti októberében ?? Mert ezt az ámokfutást
lehetetlen demokratikus eszközökkel megállítani ...
Eladott Ország
@volvós: Véleményem szerint a lakosság többsége már régen torkig van ettől a bűnöző bandától. Ezek csak csalással a hatóságok megfélemlítésével tudnak hatalmon maradni ( jogállam, hatalmi ágak szétverése stb.). Ezt a rohadt tróger bandát demokratikus úton nem lehet leváltani! Előbb-utóbb robban a társadalom! Maguktól nem fognak kipusztulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.