Kovács Zoltán államtitkár elütött egy gyermeket a fővárosban – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Gyereket gázolt el Kovács Zoltán államtitkár Budán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: a II. kerületi Hűvösvölgyi út egyik gyalogos átkelőhelyétől mintegy harminc méterre egy 14 éves gyerek szaladt át az úttesten csütörtök délután az ott szolgálati autóval haladó Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár elé.

Az államtitkár az ütközést nem tudta elkerülni, a budakeszi fiatalt a mentőszolgálat fejsérüléssel szállította kórházba.

A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát – írta a BRFK.

Kovács Zoltán az MTI-nek azt mondta: a közlekedési szabályokat betartva közlekedett a Hűvösvölgyi úton, amikor kiszaladt elé a fiatal, akit szerencsétlen módon elgázolt. Ő maga hívta ki a rendőrséget és a mentőket. Végig próbált segíteni, együttműködött a hatóságokkal. A helyszínelés véget ért – közölte az államtitkár, kiemelve: bízik abban, hogy nincs komolyabb baja a fiúnak.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Videó na az még ha van akkor se lesz közzétéve, a szőrösszar fontos a csutitetűnek, kevesen tudnak ilyen rezzenéstelen arccal hazudni mint ez a faszi !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Videó na az még ha van akkor se lesz közzétéve, a szőrösszar fontos a csutitetűnek, kevesen tudnak ilyen rezzenéstelen arccal hazudni mint ez a faszi !!!
ittott
@Szeparepa2: mi lenne, ha előtte egy vadbivaly seggbe kúrná?
Commenter
@papa.49:Bezúzzák a felvételeket, a szemtanúk nem fognak előkerülni. Elütött valakit, még ha meg is állt segíteni. Még csak be sem fogják vonni a jogosítványát, és felfüggesztettet sem fog kapni. Marad a posztján nem lesz közügyektől való eltiltás sem. Ő egy prominens fideszes gázoló. Itt már gázoló és gázoló között is különbség van. A huszonhatodik senkit elmeszelik, M. Richárdot és K. Zoltánt nem.
papa.49
@Commenter: A cserpákszarjankót se meszelték el mikor pár éve az M5 karambolozott egy kis Ford Ka , és a hölgy bele halt !!!Ott is az az elől haladót találták hibásnak ÉRDEKES !!!
Commenter
@papa.49: és a "lézeres" ügye? Vagy Habony rugdosása? Erre is való a mentelmi jog. Meg kellene már szüntetni.
RonaGyuri
mint a másiknál írtam, majd a gyerek megkapja a magáét! =))
Qqberci
Tulajdonképp majd a videóból kiderül, hogy a gyerek szipuzva lesben állt és amikor látta közeledni KoZó jóelvtárs autóját, akkor orvul felöklelte és még le is fejelte...
Lepényleső
Egy sajnálatos dologgal több amiről soha sem ismerjük meg a valóságot,esetleg azt amire
utasítják a hatóságot?
SystemError
Sajnos nekem is az a véleményem, hogy egy dolog amit mondtak és az alapján persze..de lettek már ebben az országban öngyilkosok autóban vagy haltak meg pont az út szélén balesetben, hogy ne akadályozzák a gázszerelő-tervet. Titoksították már vezetők a saját olajuzásukat 80 évre. Budapesten és Balatonon védelmipénzt szedő Dózsán gázoló maffiozó emberi védik a politikusainkat. 2006 listázó politikus emberei mentek dobálni és hívásra akadályozták meg a választási irodánál a szabadságot, amit a ribanc elnézett persze... Szóval ki mit gondol, ha egy ilyen tipusú kormánytaggal valami olyan baleset történne, ami azért az ő figyelmetlensége is, akkor milyen történet látna napvilágot. Lölőt nézi mindenki a kirakatban, de ami minden mögött van az egy 30 éves maffiahálózat...és pontosan úgy is intéznek el mindent, ahogy kell ilyenkor a maffiának intézni... Már régóta minden megengedett a "szent" ügyért!
dr. prédikátor
A Himmler utánzatot nem fogják felelősségre vonni! Eivégre is mit keresett ott az a gyerek???Sőt miért született meg!!!Nem tudta hogy neki arra tilos közlekedni mert a Himmler utánzatnak van az az út fenntarva???Abban is biztos vagyok hogy az esetleges vizsgálat idejére NEM MOND le a mentelmi jogáról!!! Mert ő egy NER PATKÁNY
Desischado
Semi sem lesz. Majd felmentik, esetleg a fiú lesz hibás. Ennyi. Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni! Akasszanak fel, ha nem ez lesz!
szép új világ
Hányszor mondta el a kihallgatása során, hogy Soros vagy migráns?
szaboria1
Semmi sem fog történni a gyerek lesz a hibás és kész.
Borsodi
@Desischado: Ez egy értelmű el üttette magát,Soros rendezte így vagy Gyurcsány esetleg a jobbik Bármit tesznek nincs következménye.
tudode
A gyalogátkelőhelyen van hangsúly, ahol a gyalogosnak van elsőbbsége, a közúton a fegyvernek tűnő tárgyat vezetőnek lassítani kell. Lehet, hogy a gyerek megijedt a csupasz látványától!
Bogar1938
@papa.49: Dehogynincs, ott van a gulyás gergely és a többi faszi.:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.