A hétvégén csak a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion közt közlekedik a 2-es metró.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint "rövidített útvonalon, a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között közlekedik az M2-es metró a 2019. június 1-2-i hétvégén, mert a Pillangó utca állomásnál vágányfelújítási munkákat végeznek a pálya egy szakaszának elhasználódása miatt. Az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion állomás között a hétvégén metrópótló busz közlekedik.

Vágányfelújítás miatt rövidítve jár a hétvégén a 2-es metró

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 2.5/Bitman

A karbantartási munkák miatt az M2-es metró június 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap rövidített útvonalon, a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között közlekedik. Az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között M2-es jelzéssel pótlóbusz jár, amelyre

- az Örs vezér tere felé a Puskás Ferenc Stadionnál a Kerepesi úton a 95-ös busz felszállóhelye mögött illetve a Kerepesi út ellenkező oldalán, a Hungária körút kereszteződése után a 95-ös busz megállójában, a Pillangó utcánál pedig a 10-es busz megállójában lehet felszállni.

- a Puskás Ferenc Stadion felé az Örs vezér terén a Kőbányai oldali buszvégállomáson a piac előtt, az „E” jelű járdaszigetnél a metrópótló megállóban, illetve a Kerepesi úton a Fehér út kereszteződése után, a Pillangó utcánál pedig a P+R parkolóval szemben, a gyalogos-átkelőhely előtt a sínpálya mellett kialakított ideiglenes megállóban lehet felszállni.

null

null

- Aki vonaljeggyel, gyűjtőjeggyel vagy átszállójeggyel utazik, annak a metró és a metrópótló busz közötti átszállás során nem szükséges új jegyet lyukasztania, mert a metrópótlás miatti átszállás nem minősül az utazás megszakításának.

- A metrópótlás miatt június 1-jén és 2-án az Örs vezér teréről induló járatok bizonyos késő esti indulási időpontjai – az átszállás biztosítása érdekében –néhány perccel módosulnak"

- olvasható a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.