Mi magyarok továbbra is a Kárpát-medence legerősebb nemzete vagyunk - mondta szombaton, Zebegényben a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen. Rétvári Bence a Pest megyei település Havas Boldogasszony Plébániatemplomában tartott rendezvényen arról beszélt, hogy minden nemzeti tragédia ellenére a magyarság, a magyar kultúra fennmaradt, jöhettek törökök, tatárok, Habsburgok vagy szovjetek. Száz évvel ezelőtt birodalmi törekvéseknek lett áldozata Magyarország, mivel nem szabad nemzetek háborúztak egymással, hanem országhatárokon átnyúló birodalmak - tette hozzá. Rétvári Bence elmondta, Közép-Európában a visegrádi négyek nem felülről irányítva, egy dinasztia elnyomása alatt, hanem szabad, szuverén nemzetekként, saját jól felfogott érdekük alapján fogtak össze és működnek együtt. Az együttműködésekkel Magyarország számára véget ért a száz év magány, amely a trianoni békediktátummal kialakult - fűzte hozzá az államtitkár.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tehát akkor van remény, hogy az ország TÚLÉLI saját fiacsKÁJA, borja ÚJKORI honfoglalását is, miel 2012 óta KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN félcédulával túl tolta a BOMBABIZTOS járgányát, amelynek következtében biTOROLJA a miniszterelnöki sarZSIT, és ami csúcs Magyarország nevű állam jogilag nem létezik!
.
És mindeztt Isten nevében UMBURDÁLTA/TÁK meg!
.
FÉLELEMKELTÉSSEL tereli el a NER azt, amelyre a HONFOGLALÁS ÓTA nem volt példa!
bencemacska
Még egy féltéglát ennek a reteknek a melldöngetéshez! Eggyel kevés a hangja!
papa.49
Retekbence te már MENTHETETLEN VAGY !!! Ez a maroknyi magyar, akit ti sikeresen kiraboltatok már, mi vagyunk a ,,legerősebbek,, te tényleg TÖKHÜLYE VAGY !!!
namihami
Mivel a Kárpát medencében más nemzetalkotónép nincs, ezért a legerősebbnek lenni (abból az egyből) nem tűnik túl nagy dicsőségnek. Ez olyan ""szép"" mondás volt, mint ahogy a Rezsibuzi elnökké választása. 1 azaz egy és kizárólagisan az ő indulása esetén történt.
Egyébiránt:: szivesen leülnék egy sört meginni (fizetem) azzal az ""őshonos magyarral"", aki még elmondhatja magáról, hogy ő színmagyar. Kissé beltenyészetnek minősülne. Pláne, hogy itt, a Kárpát medencében még a magyar törzsek se számíthatnak tősgyökeresnek. Legfeljebb migráncsok lehetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.