Az idő minden politikus legnagyobb ellenfele, mondta a politikai elemző, majd hozzátette, belátja, alábecsülte Orbán erejét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@verőce21: Mindenki ott él ahol akar...valami baj van a második generációkkal? orbán első generációs keresztény aki ateistából lett azzá.A felházas második generációs keresztény. Itt nem látsz problémát? Mindenki úgy szavaz, és azt ünnepel, amit akar. Megfulladt ugyan néhány buddhista? migráns és két magyar mégis megünnepelte orbán a születésnapját.Hagyjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: persze a házipálinka, is kismértékben orvosság, nagy mértékben méreg. Napoleonnak az arzén jutott, a mesékben meg maradt a mérgezett alma. Sokkal nagyobb baj, hogy itthon pont ezt a gyógyszert vonták ki a forgalomból szennyezettség miatt...ha már warfarin, és sok ember egészsége veszélyeztetve volt.
verőce21
@Commenter: Sztálinnál is ez következett be, "az első hónapban a warfarin adása növeli a stroke kockázatát". Hát még, a megemelt adag! Megnő a vérzékenység, a patkányok ebben pusztulnak el...

De Te nem iszol házipálinkát, még kismértékben sem. Vagy a tapasztalataidat írtad le? - "a házipálinka, is kismértékben orvosság, nagy mértékben méreg"!
Commenter
@verőce21: hagyjuk a patkány zsarnokokat, az olyanokat mint Sztálin is volt. Az abház Berijának is ronda végzet jutott. Házipálinkát felcsúton isznak demizsonból...házi pálinka, házi vágás egy EU-s országban...
verőce21
@Commenter: ... meg a házi tyúk...,amire nem lövünk. (Csak mindjárt főzzük...) Házi rénszarvas...?

Valamirevaló EU-s országban már nem is isznak, nem is esznek...úgy gondolod...?
Commenter
@verőce21: ezt a nemzet fővadászától kérdezzed.Ő a nagy "állatvédő" lesz még itt kiállítás is rénszarvasból jegesmedvéből, szigszalagozott "csali" macskából 50 milliárdért... Hogy ott mit esznek mit isznak nem tudom, lehet a migránsok oda is bevitték már a sertéspestist...
Eriksson
Egyfelől-másfelől Török Gábor megint melléfog.
A politikusoknak barátjuk az idő, mert a nép hajlamos elfelejteni a régi disznóságokat az újabb ígéreteket hallván.
Orbán esetében meg nem beszélhetünk az újdonság varázsáról, mert már 13. éve miniszter és 30 éve pártelnök.
Szóval nem is értem, miről beszél a Török.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.