“Bizonyos vonal alá nem süllyedek, ez már nem politikai erőpróba. Egy ilyen tragédiából megkísérelni politikai hasznot húzni, ráadásul alaptalan vádakkal, az már a kétségbeesett butaság és aljasság magasiskolája” – így kommentálta a PestiSrácok.hu-nak Tarlós István főpolgármester, hogy Karácsony Gergely őt okolja a 28 ember tragédiájával járó dunai hajóbalesetért. Karácsony Gergely a baleset másnapjától fogva próbálja […]“Bizonyos vonal alá nem süllyedek, ez már nem politikai erőpróba. Egy ilyen tragédiából megkísérelni politikai hasznot húzni, ráadásul alaptalan vádakkal, az már a kétségbeesett butaság és aljasság magasiskolája” – így kommentálta a PestiSrácok.hu-nak Tarlós István főpolgármester, hogy Karácsony Gergely őt okolja a 28 ember tragédiájával járó dunai hajóbalesetért. Karácsony Gergely a baleset másnapjától fogva próbálja a maga hasznára fordítani a Hableány szerda esti hajótragédiáját, amelyet követően – mint ismert – hét elhunytat megtaláltak, míg 21 embert, a hajó...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pistuka nem tudsz már régen alatta vagy! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Pistuka nem tudsz már régen alatta vagy! =))
Nessy
Talán valóban nem ártott volna már régebben némi rendszert előírni ebben a káoszban, ami kialakult a szállodahajók sétahajó programja miatt.
Politikai felhang nélkül, már régebben szóltak szakemberek, hogy ebből egyszer katasztrófa lesz. Most talán értelmesen gondolkozva a szakemberekkel együtt rendet tenni a témában.
Commenter
A kétségbeeesett butaság és aljasság jele hogy tarlós rászállt potenciális ellenfelére Karácsony Gergelyre és ott tesz neki keresztbe ahol tud. Egy szót sem hallani arról hogy a Bp-i parkolási és koldusmaffia már rég tarlós kezében van. Mint főpolgármester ő illetve a miniszterálnok kérhetné számon a Mahart, a MÁV és egyéb közlekedési vállalatok vezetőit. Szokás szerint egy felelős van. Egy kis hal. A nagy halak: tarlós és orbán se nem mondanak le se nem felelősek, sőt politikai ellenfelükön próbálják saját felelősségüket szétkenni.
Yoda69
OLVASATLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forras es bekuldo!
(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)
tudode
Orbanisztán bukÉJA az, hogy "csak" rendeleti kormányzás folyik, amelynek keretében KICSAPTÁK, mint a váladékukat a TGORSZÁG feladatkörében lévő feladatokat klf. hivatalok, hatóságok kezelésébe, pár ruppóval, aztán az eü-től kezdve az oktatáson át minden ágazat ÉLDÖGÉL!!! Felelős a 2010 előtti kormányok és a JÓ ÉG!
.
Ami a hajózást illeti
.
382/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet
a közlekedési igazgatási feladatokkal összefüggő hatósági feladatokat ellátó szervek kijelöléséről
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1600382.KOR
.
6. A hajózási hatóságok kijelölése
8. § (1) Hajózási hatóságként a Kormány
a) a (2) és (3) bekezdés szerinti ügyekben a minisztert,
b) a (4) bekezdés szerinti ügyekben országos illetékességgel első fokon Budapest Főváros Kormányhivatalát, másodfokon - ha a fellebbezést törvény lehetővé teszi - a minisztert """" (...)
.
Ezek szerint Tarlósnak annyi köze nem lehet a hajózáshoz, mint URÁNAK, és PARANCSOLÓJÁNAK a szabadsághoz!
Qqberci
Durbincs és a Prostisrácok? No megyek...
bencemacska
@Commenter: ma, 12:06
Nem tudom mit mondott Karácsony a baleset ügyében, amivel ennyire felbőszítette Tarlóst.
Azt viszont tudom, hogy a Dunán van (lehet, hogy csak volt?!) vízi kresz, amely a hajók egymás közti kapcsolatát szabályozza. Pontosan meg van határozva, hogyan lehet egy előzést végrehajtani. Ahhoz hogy a hang - és fényjelzések világosak/egyértelműek legyenek, szabályozni kell a hajók sűrűségét is. Abba pedig van beleszólása a Bp-i főpolgármesternek is!!!
Lehet, hogy nem szabad ellentmondani a Turisztikai akárminek, ami ugye a százlábú befolyása alatt van, de ezt a gyávaságot miért kell Karácsonyra kenni.
Commenter
@bencemacska: Tarlós kapva kapott a tragédián, hogy megint belekössön Karácsonyba. Lehet, Tarlós mégsem olyan biztos már a győzelmében? "Hajóvonták találkozása tilos". Persze hogy volt vízi kresz de ennek a tragédiának az esetében sem fog kiderülni az igazság. A kormány, Tarlós, és a hajóvállalatot üzemeltető cég, a Magyar Turizmus Zrt vagy bármi is a volt Mahart utóda, együttesen felelős, mint üzemeltető.A százlábú beleunt már a turizmusba meg a gasztronómiába, most a magyar divat világhírűvé tétele a menő.
Lepényleső
Még mindig jobb bármiből hasznot húzni,mint teszik ők;a magyarországiakat nyúzni?
görbetükör
Nem természeti katasztrófa volt, hanem szervezési hiba. És azért bizony ember a felelős.
És nem Soros, meg nem Gyurcsány, meg nem a libsik (vagy ahogy magyartalanul használják lipsik)
F_Viktor
Nem diktatúrákban bizony sokszor előfordul, hogy egy-egy közlekedési tragédia után azonnal lemond pl. a közlekedési miniszter, polgármester, mint pl. a veronai baleset esetében,
Commenter
@F_Viktor: Hát náunk nem fog miniszter vagy polgármester lemondani, de még a hajóvállalatért felelős ember sem. Mondjon le a Duna, a víz a felelős mindenért :(
F_Viktor
@Commenter: Igen, Magyarországon nagyon sokan fordítva ülnek a lovon, van bőven patkány is.
solidedge
Azért tegyék a szívükre a kezüket. Aljasságért Orbánéknak sem kell a szomszédba menni. Magyar politikai kultúra.
tulipan
@durbincs: Mi van, te narancsos seggnyaló, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányakecódban? nyomod a hülye rizsát? Bunkó takony???
Commenter
@F_Viktor: akkor itt biztos a vizipatkányok a felelősek-majd előjönnek ezzel. ma már feladták a mentést amúgy.
Sámannus
Mondjuk szigorúan üzleti ügyről van szó. a figggyúk a maffiát beengedték a kishalak közé, ezért volt a baleset. Korábban a repülők fordították fel a város életét most a hajók. Mivel ezek nem Soros emberei ezeket védi a többi aljas maffiózó.
A sneci sügért is ők szakították el a kis agyától. Azóta is a prostik etetik.
csak úgy....
@durbincs: figyusz muki! te duplán,sött triplán mázlista? nincs eszöd,nem köll használnod! a rácsok az ablakodon nem a te védelmed miatt van,bennünket óvnak töled ! szegény atyád ,isten nyugosztalja mind a kettöt...
jesz
Karácsony alkalmatlan mindenre...még sunyi propagandára sem képes rendesen...
Desischado
Tényleg jól mondja tarlós fő fő seggnyaló, aljas dolog politikai célra használni a tragédiát. A baj ezzel csak az, hogy ezt pont ő teszi! Felelősségvállalás persze nuku! Karácsony Gergőnek igaza van!
Aki Én
@jesz: Yes, arra csak a fidesz képes.
Nessy
Talán hallgatni kellett volna a szakemberekre, hogy a Dunai forgalomban a szállodahajók nem alkalmasak éjszakai sétahajózásra! Hogy kinek? Hát nem igazán Karácsony Gergelynek!
kokopelli
@solidedge: ...de észért sem mennek a szomszédba! Meg vannak ők annélkül is! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.