A Jobbik országos elnöksége Jakab Pétert jelöli a párt országgyűlési képviselőcsoportja vezetőjének – tudatta a Jobbik.

Új frakcióvezetőt választ a Jobbik

"A Jobbik megértette, mit üzentek otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség. A párt elnöksége úgy látja, hogy Jakab Péter megtestesíti mindazt, amire az eredményes nemzeti érdekképviselet érdekében szüksége van hazánknak" – áll a párt közleményében.

Azt írták: a miskolci, háromgyermekes, pedagógus végzettségű országgyűlési képviselő a tavalyi parlamenti választáson alig több mint 100 szavazattal maradt el az egyéni győzelemtől. Az Országgyűlésben végzett munkája során sokszor szembesítette a "népnyúzó Orbán-kormányt gőgös zsarnokságának" következményeivel.

A Jobbik országos elnökségének meggyőződése, hogy Jakab Péter személyében Orbán Viktor miniszterelnök "méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben" – tették hozzá.

Jakab Péter a Jobbik szóvivője.

A párt frakcióvezetője jelenleg Gyöngyösi Márton elnökhelyettes, európai parlamenti (EP-) listavezető. A Jobbik szerdai közlése alapján ő lesz a Jobbik EP-képviselője. A párt az egy héttel ezelőtti EP-választáson egy mandátumot szerzett.

A Jobbik országos elnöksége szombaton bejelentette, hogy vállalva a politikai és személyi felelősséget az EP-választás eredményéért, nem tölti ki teljes mandátumát, hanem előrehozott tisztújítást ír ki, amelyet az önkormányzati választások utáni hónapban tart. Addig az országos elnöksége teljes jogkörrel látja el feladatait.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: tegnap, 18:22; A legjobb szónok a pártból, de talán az egész ellenzékből is, és ütősek a parlamenti felszólalásai. Öröm hallgatni, hogy valaki végre a képébe mondja a 'csúti Döbröginek az igazságot.
www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/videos/2050253675104156/
youtu.be/G1YwEied7pM
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Kellett nektek cukiskodni, Magyarországon a büdös tahó retardokra van igény.a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F66.media.tumblr.com%2F5cf3fe42f593c99ded6e5dd98b750534%2Ftumblr_n1jwemVInP1tu7msjo1_400.gif&key=_ZaJ6WJ-rEyhSeVlbQKRXg&w=600&h=241
Gyöngyösi Márton EP képviselő vajon a zsidókat, a kettős állampolgárokat ott is meg akarja számolni?!
tudode
Helyes!
.
Jakab Péter a Jobbik egy kemény kötésű realista tagja, annak a Jobbiknak, amely ŐFENESÉGE szárnyai alól nőtt ki anno a polgári körökből!
.
Arról nem is szólva, hogy Vona mennyivel realistábban látja azt, amit a KIVÉNHEDT DESPOTA képtelen a HATALOM, és LÓVÉ narancsködében:
.
--- Melyik falnak szaladunk neki az EP-választáson? / Vona Gábor vlogja - 29. rész
.
www.youtube.com/watch?v=aukIU69dZNc&t=63s
.
A koldustól a királyig annyi ér az ember, AMENNYIT AZ ADOTT SZAVA!
Rockxy
a jakabgyerek nagyon kemény tud lenni tévében, meg itt-ott, de ha neki is le kén ülni a jahúval és a jahú megszabná a feltételeket, mint a zorbánnak akkor másképp állna a szája.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Már itthon sem akarja. Különben is, megmagyarázta az akkorit.
csak úgy....
@durbincs: a "fönökök" kb. úgy lehetnek a magyar parlamentben,mint nálatok a diliházba? téged meddig viselt el az utolsó föorvos? már nem is emlékszem ,az ablakon ugrott ki vagy fölkötötte magát?
csak úgy....
@Horizont: egy kis cement ,egy kis mész ,fideszesnek em köll ész...
Eladott Ország
@Horizont: tegnap, 18:22; A legjobb szónok a pártból, de talán az egész ellenzékből is, és ütősek a parlamenti felszólalásai. Öröm hallgatni, hogy valaki végre a képébe mondja a 'csúti Döbröginek az igazságot.
www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/videos/2050253675104156/
youtu.be/G1YwEied7pM
Eriksson
Csak azt a stílust, csak azt tudnánm feledni!
Eriksson
@Horizont: Nézz végig egy parlamenti közvetítést, s akkor észre fogod venni, hogy mely képviselők tudnak kulturáltan felszólalni, s melyek azok, akik nem a mondanivalójukkal, hanem csupán indulataik hangos kifejezésével képesek felhívni magukra a figyelmet.
Rockxy
@Horizont: Téged " Ezzé tettek" ?
És ha vállalnád magadért a felelősséget?
Rockxy
@Horizont: Ha téged "ezzé" lehet tenni, az azt jelenti, hogy nem te irányítasz.
Nyugodt vagyok.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem a témához:

Találtam neked egy még jobb képet, hátha megtetszik:

nlc.hu/eletmod/20130207/emberarcu-kutya-foto/
Eriksson
@CsipkeRózsa: Nagyon aranyos a kutyus, de mintha fiatal lenne hozzám.
Azért köszi, hogy gondoltál rám. :)))
csak úgy....
@Rockxy: föltételezem,hogy te vagy az egyik milliós nyögdíjas a 10-11 db. közül ? tele bukszával lenézni ,az amúgy is durbincstól zaklatott ,szerinted prolit? rádkérdezhetek ? ;) Boross Péter ?
advocat
És ma ez hír? Mi az a Jobbik? Még létezik?
Rockxy
@csak úgy...: "Sose feltételez semmit, mert csak hülyét csinálsz magadból!"
Allan Pease

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.