A kis alapterület miatt a vételáruk relatív alacsony, ami miatt nagyon keresettek, de emiatt az átlagos négyzetméterárak ebben a szegmensben a legmagasabbak. Ez régóta látható trend a lakáspiacon, de egyre erősebbé válik - derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely a 40 négyzetméteres és annál kisebb használt lakások országos piacát és az árak alakulását vizsgálta több mint 20 ezer hirdetés alapján.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
60 nm-es lakás Bp-en aki nem örökölt, már csak az uraknak jár.Tiborcz Tavasza: 1118 négyzetméter belvárosi lakást vett április végén. A lopott EU-s és egyéb maffia pénzek egy jó része egyből a budapesti lakáspiacon köt ki. Akinek ingyen van a pénz annak az 1-1,5 milliós vagy több/négyzetméter sem lesz drága. Különösen ha harmadáron veszi a haveri kutya önkormányzattól. A többiek meg majd mennek az árak után a nyakig hitelből. Hamarosan ebből is világraszóló siker lesz. A fidesz rezsim bukása után a tolvaj gazemberektől az összes ellopott közpénzt és közvagyont vissza kell venni, ugyanúgy ahogyan a világ más országaiban a diktatúra bukása után a diktátortól és rablóbandájától is visszaveszik. Azon hatósági vezetőket pedig, akik falaztak a fidesz ipari méretű lopásához bíróság elé kell állítani.
444.hu/2018/11/23/tiborcz-tavasza-1118-negyzetmeter-belvarosi-lakast-vett-aprilis-vegen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.