A Jobbikból kivált szélsőjobbos párt, a Mi Hazánk cigányozó, buzizó rendezvényen mutatta be magánhadseregét, a Nemzeti Légiót. A pontosan 87, náci jelképeket felvonultató érdeklődő előtt elmondták, miben lesz más a Nemzeti Légió, mint a Magyar Gárda. A férfiúi princípiumnak ekkora ünnepe még nem volt Szegeden. 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Viagrát osztogatnának masírozás közben? Vagy ők szednék, hogy "férfinak" érezzék magukat, legalább egy kis időre?
papa.49
@Nessy: Megnéztem a videót, ezek férfiak???
szerintem nem csupán feltűnési viszketegségben szenvedő majmok, és a spinék köztük mitől lesznek férfiak, kinevezik annak őket ???
A férfiasságot nem a pofával kell hirdetni, hanem a cselekedeteinkkel, ahogy a hölgyekkel, a gyengébbekkel, az elesettekkel bánunk !!!
Commenter
@papa.49: Ezek? Életveszélyesek! Pont azt ütik, akiket szerinted és minden normális értékrendű ember szerint nem csak védeni illik de kell is: a gyengébbet, a kisebbet, az elesettet, az időset, a betegeket és még hosszan sorolhatnám a kevésbé szerencsés embertársakat. Valahol, valamiképpen mindig újjáéled a "gárda" ez a félelmet keltő szervezet a MIÉP-ből eredt és senki nem volt és nincs is aki betiltotta volna!
papa.49
@Commenter: Ez a Csurka igazi bűne !!! Meg a politikusoké !!!
Commenter
@papa.49: Ez is az egyik igazi bűne, mert temérdek van neki. Antall betegsége idején engedte ki ezt a szellemet a palackból és megtalálta az utódot a csutiban.Ebben Antall is nagyon hibás, mert milyen ember hagyja hogy egy olyan totális náci mint Csurka egy magát jobbközépnek valló párt alelnöke legyen? Közös és nagyon nagy a bűnük, roppant károkat okoztak és okoznak a csutin keresztül ma is! Emlékszem már Csurka is nagyon beteg volt de azért még kiment a kórházból agitálni a Fidesz mellett.
Rockxy
há igen, vannak akik szerint a bűnözőket pátyolgatni kell, de csak abban az esetben ha mások szerint viszont megzabolázni kéne.
teljesen logikus ez a véleményháború.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.