Csalódtak a kormánnyal folytatott tárgyalásokban, a további béremeléseknek nyomát sem látják, mondták el az RTL Klub Híradójának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Elég későn jöttek rá, hogy nagy a baj, és hogy majmot csinálnak belőlük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Elég későn jöttek rá, hogy nagy a baj, és hogy majmot csinálnak belőlük!
simmering73
Majd a kásler megoldja. Jópofa ember, mindenre van egy két szava.
kereső
@Nessy: Nagyon tolták orbán szekerét, az orvosbárókon keresztül betartottak minden jobbitó intézkedésnek,szándéknak-"ott tartunk be, ahol tudunk"-és sikerült. Egy qrva nagy baj van ezzel-.hogy az egész ország issza a levét. Elmehetnének zabot hegyezni- ott is több hasznuk lenne.
Commenter
@Nessy: Már Éger is csalódott? Ezt ki gondolta volna? Nem kellene lemondania?
papa.49
@Commenter: Ki is volt aki állandóan sztrájkkal fenyegetőzött a 2002-2010 közötti időben, ez a pojáca !!!
Nessy
@Commenter: Ősszel lesz tisztújítás a kamaránál, és inog a széke.
solidedge
Amivel még garantáltan el tudják látni a betegeket az a kórházi fertőzés.
Clavigo
Emlékszem,,még Gyurcsán kormány idejében,,,mit össze nem fenegetőzött Éger pajtás,,nyomásgyakorlás ,,meg sztrájk,,meg izé...Aztán Éger pajtásból nem lett miniszter...Leszarták,,ugymond. Most meg nekiállt aggódni...Miért is? Gurcsánynak ( reformoknak ) ott tett keresztbe ahol lehetett...
Nessy
@Clavigo: A MÁVnál is csak akkoriban volt gördülő sztrájk! Most minden nagyon szép, minden nagyon jő! Mint ahogy most a gazdák sem szólaltak meg, amikor jó páran megélhetés nélkül maradtak.
Clavigo
De legalább a fő magosz- parasztnak bejött az élet,,ott a parlamenti alelnöki székben:))) Éger pajtást meg félrehajították,,mint egy büdös zoknit...
nezelodo
Éger pajtás bizony fideszesebb volt Orbánnál, csak azt nem tudom, hogyan igazodott el a vezér zavaros eszmei csapongásai között? Lehet, hogy segítséget kért a pszichiáter kollégáktól, hogy mostanra így megvilágosodott?
Sámannus
Rájöttek már, hogy a vizitdíj nem a pusztítás miatt lett kitalálva? Segítettetek ennek a büdös csürhének mindent lerombolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.