A 2014-es tüntetést megzavaró náci viselkedést utánzó férfi két év próbára bocsátást kapott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Shikari: 4 perc alat csak 3x sikerült valami temaban vagy valakivel mocskolodnod? Huzz bele, mert igy nem lesz meg a napi 100 mocsok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
@Shikari: 4 perc alat csak 3x sikerült valami temaban vagy valakivel mocskolodnod? Huzz bele, mert igy nem lesz meg a napi 100 mocsok!
teuton
@Shikari: ??? Olvasod is amit irsz? Mifele ciganyokrol meg magyarokat terrorizalo csoportokrol van szo? NACIK!!! Es mifele altalam "vedett faj"? A mocskolodast meg tartsd meg edesanyadnak otthonra..
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a segg , egy érzékszerv ! ha a melóba fektetnél akkora energiát,mint a napi baromságaidba,akkor 1 év alatt,egyedül leraknád a síneket Budapest-Belgrád között...
teuton
@Shikari: Na fuss neki meg1x, mert ugy mocskolodsz, hogy el sem olvasod mit irok.
A tüntetö volt naci!!! Miert nics mashol ellentüntetes a Pride-on, miert mennek a heterok is mas orszagban az egyenjogusager tüntetni??? Az egyetlen abberalt e lehsz itt, aki meg a 19. szazadban el... Ja, majd ha megtanulsz olvasni, nezz utana: Allatvilagban is prostitucio es homoszexualitas!!
Es meg 1 dolog: Az europai orszagokban az allashirdeseke is mostmar ugy kötelezö meghirdetni, hogy ferfi, nö vagy mas nemü... Azsiaban/Orbanisztanban meg visszafele jarnak az orak...
No meg 1 dolog: Igen, en a "vedett fajhoz" tarozom, a normalisan gondolkodo europaiakhoz, amit te nem tudsz elmondani magadrol...
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem egy tüntető, hanem az azt ellenző, náci beállítottságú ember "markolt".
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 16:54

Nem igazán színfolt, hiszen az általad említett esetben nem vonulókat, hanem a zsidóságuk miatt "üdvözlik" az esti szórakozókat.
teuton
@teuton: Sorry a hibakert, de az agyatlan shikari mocskolodasaira valaszolva elborul az agyam. Nem tudom elkepzelni, hogy a 21. szazadban ilyen gondolkodasu, ilyen alacsony IQ-ju emberszabasuak meg letezhetnek. Na persze ök a fidesz leghübb birkai...
teuton
@Shikari: Mondtam, tanulj meg olvasni! Jo lenne, ha a BTK-t is lapozgatnad! A karlendites nem szinfolt, hanem büntetendö, ugyanugy, mint a horogkereszt! (Majdnem mindegyik europai orszagban!) Arra is mondhatnad ugyanis, hogy mindenki olyan keresztet rajzol, amilyent akar... Na probaldd ki, akkor legalabb nehany honapra megleszünk itt a mocskod nelkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.